23 augustus 2018 om 12:47
< 1 min lezen

Wouter Verkerk: ‘Help! Ik heb een (bij)baan in de horeca’

Moderne gasten, bestaan die? Gasten die een ander type horecabedrijf bezoeken dan het bedrijf van pakweg twintig jaar geleden? Op 24 september verschijnt er een boek van Wouter Verkerk waarin hij zijn in drie delen uitlegt aan (nieuwe) medewerkers in de bediening van een modern horecabedrijf onder de titel: ‘Help! Ik heb een (bij)baan in de horeca!’ 

Relevante artikelen

Alles van restaurant
    • Restaurant

    De Librije brengt eerbetoon aan Jonnie Boer met nieuw kookboek

    19 november 2025 om 10:24
    • Restaurant

    Zwolle eert Jonnie Boer met Cruyff Court

    11 november 2025 om 15:07

Aankomende evenementen

11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland