7 juni 2017 om 13:17
< 1 min lezen

Bier aan Tafel: tweede kookboek biersommelier Bergström

Met zijn tweede boek ‘Bier aan Tafel’, wil biersommelier Arvid Bergström zijn favoriete drank als maaltijdbegeleider op de kaart zetten. De voormalig chef-kok ontwikkelde 53 gerechten en maakte 101 combinaties met 98 bieren. Dinsdag 6 juni presenteerde hij het boek in zijn eigen stad, Den Haag. 

Relevante artikelen

Alles van cafe
    • Cafe

    Wat is het verschil tussen een normale parasol en horeca parasol?

    4 november 2025 om 11:50
    • Cafe

    Horeca makelaar: specialist in koop, verkoop en huur van horecapanden

    17 oktober 2025 om 14:43

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland