2 mei 2016 om 17:31
< 1 min lezen

Nederlands Bocuse d’Or-team kookt met steur, steurkaviaar en hertenkalf

De wedstrijdorganisatie van Bocuse d’Or heeft het wedstrijdschema bekendgemaakt voor de Europese selectiewedstrijd in Budapest op 10 en 11 mei. Het Nederlandse team, dat bestaat uit chef Jan Smink, commis Sander Verhaaf en coach Lars Aukema, zal op woensdag 11 mei in keuken 1 aantreden. Het staat voor de uitdaging om een gerecht met steur en zijn kaviaar en een gerecht met hertenkalf te maken. Tijdens de Europese finale strijden 20 landenteams verdeeld over 2 dagen.

Relevante artikelen

Alles van restaurant
    • Restaurant

    De Librije brengt eerbetoon aan Jonnie Boer met nieuw kookboek

    19 november 2025 om 10:24
    • Restaurant

    Zwolle eert Jonnie Boer met Cruyff Court

    11 november 2025 om 15:07

Aankomende evenementen

11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland