25 januari 2016 om 17:33
< 1 min lezen

Onno Kokmeijer en Martin Rotteveel inspireren met bouillon

Restaurant Bij Teus in Houten was maandag 25 januari het toneel voor een inspiratiesessie van gastheer en chef-kok Martin Rotteveel en gastchef Onno Kokmeijer**. Zij bereidden voor dertig koks vier lunchgerechten waarbij gebruik is gemaakt van de geconcentreerde bouillons van Knorr Professional. Kokmeijer: ‘Ik wil mijn collega-koks graag inspireren door nieuwe toepassingen van de bouillons te laten zien.’

Relevante artikelen

Alles van restaurant
    • Restaurant

    De Librije brengt eerbetoon aan Jonnie Boer met nieuw kookboek

    19 november 2025 om 10:24
    • Restaurant

    Zwolle eert Jonnie Boer met Cruyff Court

    11 november 2025 om 15:07

Aankomende evenementen

11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland