4 januari 2016 om 16:56
< 1 min lezen

Tv-kok: ‘Meer verdiend met hotdogs op Werchter, dan met 5 jaar restaurant’

De Belgische chef-kok Jeroen Meus – die dit jaar zijn zaak Würst in Leuven opende – zegt dat vijf dagen met een worstenkraam op festival Rock Werchter staan lucratiever is, dan vijf jaar zijn voormalige restaurant Luzine. Horeca Vlaanderen noemt het dan ook niet verrassend dat steeds meer sterrenchefs naast hun toprestaurant een ‘bijzaak’ openen.

Relevante artikelen

Alles van restaurant
    • Restaurant

    De Librije brengt eerbetoon aan Jonnie Boer met nieuw kookboek

    19 november 2025 om 10:24
    • Restaurant

    Zwolle eert Jonnie Boer met Cruyff Court

    11 november 2025 om 15:07

Aankomende evenementen

11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland