Bijzondere samenwerking Retail & Horeca
DEN HELDER – “Een unieke samenwerking”, zo omschrijft Dave Kleine van SPIJZ Eten & Drinken de kruisbestuiving van Albert Heijn Boonstra & SPIJZ. In navolging op een succesvolle editie in het voorseizoen, geeft Albert Heijn Boonstra in november tientallen kookworkshops cadeau.
Meint Boonstra: “Wij verloten de workshops en SPIJZ kookt met onze klanten uitsluitend met eerlijke producten uit de puur & eerlijk lijn. Tevens zorgt SPIJZ voor de kookworkshop in hun studio, waarna al het lekkers met een drankje in het restaurant opgegeten wordt.”
Doordat er met mooie ingrediënten wordt gekookt en SPIJZ een leuke groep op de woensdag heeft, hebben de beide ondernemingen een mooi reclamemoment. Waar Retail en Horeca elkaar meestal niet vinden, lukt het in Den Helder dus wel. “Het is superleuk te zien dat gasten die elkaar eerst niet kennen, aan het einde van de avond de grootste schik hebben aan tafel”, meldt Kleine.
Verloting
De workshops worden nog de hele maand november op de vrijdag en zaterdag in de Albert Heijn Boonstra op het Julianaplein en de Meeuwenstraat verloot.
© Nationale Horecagids