Heerlijkheden uit het Zuiden in de finale van De Smaak van NL
BAARN – Aspergebitterballen, oranje paprika ijs, de smeuïge gerookte paling allen uit het Zuiden? Of wordt het Levainbrood, knoflookpuree of de Olmenhorst appeltaart? Valt u voor de biologische pasta, de boerenkaas uit Friesland of het Lakenvelder jong rundvlees? Waar loopt bij u het water van in de mond?
Vanaf vandaag kan heel Nederland de filmpjes over deze lekkere producten en de enthousiaste producenten bekijken. Stemmen kan tot één dag voor de finale, die plaatsvindt op 22 november.
Voor de vierde keer wordt de Smaakvol-erkenning uitgereikt, dé sterrenstatus voor het lekkerste product van Nederlandse bodem. Dit jaar staan smaak en duurzaamheid centraal.
Wie weet smaak en duurzaamheid het beste te combineren?
Is het Oranje paprika-ijs, een samenwerking tussen Oranje paprikakwekerij Hermans-Walter uit Sevenum en Ijssalon Clevers uit Grubbenvorst of de asperge bitterbal van Van Vollegrond uit Panningen of Ee’licious, een oud Hollands product met de pure smaak van paling van John en Mieke van Dooren van Passie voor Vis uit Sevenum.
Klik hier voor meer informatie.
© Nationale Horecagids