11 oktober 2011 om 12:26
< 1 min lezen

(H)eerlijk en Puur uit eten

GRONINGEN – Van 14 tot en met 20 november 2011 vindt de Puur Restaurant Week plaats en kun je bij honderden restaurants door heel Nederland genieten van een h’eerlijk 3-gangen diner. Restaurants zetten een ‘Puur Menu’ op de kaart waarbij biologisch, Fairtrade en duurzame vis centraal staan.

In de supermarkt kun je al kiezen uit een breed assortiment aan h’eerlijke producten die beter zijn voor mens, dier en milieu. Tijdens de Puur Restaurant Week kun je ook tijdens een avondje uit ‘Puur Genieten’ van de beste gerechten die op eerlijke wijze zijn bereid.

Duurzame ingrediënten winnen in de horeca aan populariteit. ‘Een gerecht met een goed verhaal smaakt beter. Niet alleen omdat het beter voelt, maar ook omdat de herkomst van ingrediënten bepalend is voor de kwaliteit’, aldus Ramon Beuk die optreedt als ambassadeur van de Puur Restaurant Week.

Lees meer over deze culinair en verantwoorde week hier.

© Nationale Horecagids

Relevante artikelen

Alles van evenementen
  • Onduidelijkheid rond kaartafhandeling Mamma Mia! The Party
    • Evenementen

    Onduidelijkheid rond kaartafhandeling Mamma Mia! The Party

    3 september 2025 om 10:37
  • Burgemeester Zandvoort: 'Ontzettend gezellige dag'
    • Evenementen

    Burgemeester Zandvoort: ‘Ontzettend gezellige dag’

    1 september 2025 om 12:36

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland