5 januari 2012 om 14:42
< 1 min lezen

Nieuwe trend op komst: de foodtruck

GRONINGEN – Een rijdend restaurant, de Foodtruck, wordt volgens horecatrendwatcher Hans Steenbergen een nieuwe trend in Nederland. Dat meldt TTM.nl.

“Het fenomeen foodtruck komt overwaaien uit de VS en Engeland. Daar zijn ze helemaal hip, rijdende restaurants waar je de betere gerechten kunt krijgen. Dus meer dan snacks”, vertelt Steenbergen.

Amerika heeft honderden foodtrucks. De verwachting is dat eind dit jaar Nederland er ongeveer vijftien zal hebben.

“Mensen vinden het spannend om op bijzondere plekken te eten”, aldus Steenbergen.

Klik hier voor meer informatie.

© Nationale Horecagids

Relevante artikelen

Alles van fastfood
    • Fastfood

    Horeca makelaar: specialist in koop, verkoop en huur van horecapanden

    17 oktober 2025 om 14:43
    • Fastfood

    Faillissement dreigt voor De Pizzabakkers na sluiting

    15 oktober 2025 om 14:34

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland