14 oktober 2011 om 12:46
< 1 min lezen

Snacks favoriet bij toeristen

BILTHOVEN – Snacks eten in de horeca is een favoriet volgens onderzoek door snackfabrikant Royaan. Zes bitterballen, één kroket en één kaassoufle is wat buitenlandse toeristen gemiddeld aan snacks nuttigen bij een verblijf van vijf dagen in Nederland. Dat meldt Lunchroom.

De bitterbal is de populairste snack, gevolgd door de kroket. Nederlanders zetten juist de kroket op de eerste plaats en de kaassoufflé op de tweede.

De kaassoufflé wordt als onbekende snack zeer gewaardeerd uit nieuwsgierigheid, met name door de associatie met Nederland als ultiem kaasland.

© Nationale Horecagids

Relevante artikelen

Alles van fastfood
    • Fastfood

    Faillissement dreigt voor De Pizzabakkers na sluiting

    Gisteren om 14:34
    • Fastfood

    Horeca groothandel: de beste leveranciers voor jouw horecabedrijf

    9 oktober 2025 om 14:26

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland