Nieuw concept La Place Food voor La place
ENSCHEDE – La Place heeft het nieuwe concept ‘La Place Food’ gelanceerd. La Place Food biedt verse ambachtelijke steekproducten voor thuis. Dat meldt Out Of Home.
De kaasafdeling bevat 60 verschillende soorten Nederlandse kazen. Ook zijn er maar liefst 75 verschillende vleeswaren te verkrijgen. De vleeswaren worden bij voorkeur dichtbij huis gehaald.
De bakkers van La Place hebben zelf de recepten van de natuurlijk gegiste broden samengesteld. De recepten van de plaatfocaccia en ciabatta zijn helemaal vernieuwd. La Place Food heeft verder een selectie van de 80 beste artikelen van de andere La Place afdelingen. Alles wordt de hele dag door huisgemaakt in de eigen bakkerij.
Paul Bringmann, directeur La Place Food: “We zijn trots op het nieuwe vers-concept La Place Food. Samen met onze leveranciers hebben we een breed assortiment kunnen samenstellen met uiteenlopende ambachtelijke streekproducten, die stuk voor stuk aansluiten bij de filosofie van La Place.”
Daarnaast is er niet alleen aandacht voor het assortiment maar ook de medewerkers van La Place Food hebben trainingen gehad over het arbeidsproces van de diverse producten. “Om onze klanten een zo goed mogelijk advies te kunnen geven is de juiste productkennis bij de medewerkers hier erg belangrijk”, aldus Paul Bringmann.
© Nationale Horecagids