Succesvolle samenwerking La Place en Dierenbescherming
AMSTERDAM – Vanaf mei dit jaar is La Place de eerste restaurantketen die haar gasten consistent een aantal producten mag serveren die het Beter Leven kenmerk van de Dierenbescherming dragen. Op 3 oktober is dit succesvolle initiatief beloond met de Lef in het Bedrijfsleven Award van de Dierenbescherming.
Gisteren, op Werelddierendag, hebben La Place en de Dierenbescherming de handen ineen geslagen om de komende 3 jaar kinderen en hun ouders bewuster te maken van dierenwelzijn. Bij alle La Place Restaurants is vanaf vandaag een kindermenu verkrijgbaar met een biologische knakworst met het Beter Leven kenmerk van de Dierenbescherming.
Ook start de spaaractie met een stickeralbum, waarin recepten en allerlei wetenswaardigheden over voeding en dieren staan. Het aankoopbedrag van 1 Euro komt geheel ten goede aan de jeugdclub Kids for Animals van de Dierenbescherming.
De inzet die La Place dit jaar heeft getoond voor dierenwelzijn is door de Dierenbescherming beloond met de Lef in het Bedrijfsleven Award. Zo heeft La Place zich ingezet om als eerste restaurantketen consistent producten, zoals kalfsvlees,eieren en dagverse zuivel, te serveren die het Beter Leven kenmerk van de Dierenbescherming dragen.
Daarnaast lanceerde La Place vandaag met de Dierenbescherming een langdurige samenwerking gericht op de jeugd. Walter Seib,directeur La Place: “We zijn zeer trots dat onze inspanningen op het gebied dierenwelzijn worden bekroond met de Lef in Bedrijfsleven Award van de Dierenbescherming. Een mooie erkenning voor de initiatieven die we hebben genomen.Het aanbieden van producten met een Beter Leven kenmerk blijft een continu proces binnen onze organisatie, evenals het zojuist gelanceerde kidsconcept.”
© Nationale Horecagids