22 maart 2012 om 14:41
< 1 min lezen

Proef de lente met Grolsch Lentebok

USSELO – Geheel passend bij het mooie lenteweer is vanaf vandaag Grolsch Premium Lentebok weer volop verkrijgbaar. Grolsch Lentebok wordt dit jaar voor het eerst gebrouwen op basis van citrushop.

Deze hopsoort zorgt voor een aangenaam frisse citrusgeur en -smaak, waardoor Lentebok een echt lekker fris voorjaarsbier is. Daarnaast zorgt de licht gebrande gerstemout voor de intens volle smaak en de licht zoete afdronk.

80 procent minder suiker
Grolsch heeft Lentebok frisser vansmaak gemaakt door het gebruik van citrushop, maar zeker ook door het aandeel suiker met 80 procent te verlagen. De smaak van Grolsch Lentebok verschuift hiermee van een vol zoete afdronk naar een licht zoete afdronk. Een smaak die volledig past bij lekker voorjaarsweer.

GrolschLentebok is vanaf 21 maart 2012 in fles verkrijgbaar in verschillende supermarkten en slijterijen en vers van de tap bij diverse horecagelegenheden.

© Nationale Horecagids

Relevante artikelen

Alles van cafe
    • Cafe

    Wat is het verschil tussen een normale parasol en horeca parasol?

    4 november 2025 om 11:50
    • Cafe

    Horeca makelaar: specialist in koop, verkoop en huur van horecapanden

    17 oktober 2025 om 14:43

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland