13 januari 2012 om 15:12
< 1 min lezen

Horeca en recreatie moeten zichzelf controleren

ZIERIKZEE – De horeca- en recreatiesector in Zierikzee moet dit jaar zichzelf controleren op milieuregels. Dat meldt de PCZ.

De gemeente voert dit plan door in andere sectoren nadat er veel positieve ervaringen zijn opgedaan in de akkerbouw en bij tankstations.

“Als een restaurant de rekening van het ophalen van frituurvet vastlegt in het ondernemersdossier, weet de gemeente dat dit vet niet in de sloot is gedumpt”, legt burgemeester Gerard Rabelink uit.

De gemeente gaat in het vervolg alleen nog maar controleren in geval van twijfel of als de laatste controle vijf jaar geleden was.

© Nationale Horecagids

Relevante artikelen

Alles van cafe
    • Cafe

    Wat is het verschil tussen een normale parasol en horeca parasol?

    4 november 2025 om 11:50
    • Cafe

    Horeca makelaar: specialist in koop, verkoop en huur van horecapanden

    17 oktober 2025 om 14:43

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland