24 november 2011 om 11:38
< 1 min lezen

Boxtelse chef-kok krijgt eretitel

BOXTEL – Chef-kok Jurgen Bosman werd gisteren in Boxtel bevorderd tot Wachtmeester titulair der Cavalerie. Normaal wordt deze titel alleen weggelegd voor officieren te paard in opleiding. Dat meldt het Brabants Dagblad.

Bosman is de eerste in Nederland met deze titel terwijl hij niet in dienst is.

Hij wordt opgenomen in het regiment Huzaren van Boreel wegens zijn diensttijd en voor zijn bijdrage als chef-kok. De maandelijkse lunch die de Vereniging Officieren heeft wordt al sinds tien jaar in zijn restaurant gehouden.

“Ik vind het echt geweldig. Mijn diensttijd was een van de beste tijden in mijn leven”, aldus Bosmans.

© Nationale Horecagids

Relevante artikelen

Alles van restaurant
    • Restaurant

    Zwolle eert Jonnie Boer met Cruyff Court

    11 november 2025 om 15:07
    • Restaurant

    Wat is het verschil tussen een normale parasol en horeca parasol?

    4 november 2025 om 11:50

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland