14 november 2011 om 12:05
< 1 min lezen

Restaurant De 7Bergsche Hoeve opgenomen in Lekker 2012

ZEVENBERGEN – Restaurant De 7Bergsche Hoeve van Golden Tulip Zevenbergen is opgenomen in de Lekker 2012. Eigenaren George en Maïté Muns werden in de gids geroemd om hun in huis gerookte Oosterscheldepaling en de ‘verrukkelijke’ combinatie met de Elzasser Pinot Gris.

De opname in het culinaire jaarmagazine is het resultaat van prima prestatie van het restaurant team. In de Michelin Gids en de Gault Millau Gids kreeg het restaurant afgelopen jaren ook een vermelding.

Over Restaurant De 7Bergsche Hoeve
De 7Bergsche Hoeve heeft iets met haar Zeeuwse achterland, voelt zich daar als een vis in het water.
Kreeft, tarbot, griet, oesters, mosselen, paling: eigenaar George Muns en zijn vrouw Maïté zijn trots op hun immers verse visspecialiteiten. Maar ook in andere seizoensspecialiteiten als asperges en wildgerechten heeft de 7Bergsche Hoeve een naam hoog te houden.

De uitgebreide wijnkaart voldoet aan dezelfde hoge eisen.

© Nationale Horecagids

Relevante artikelen

Alles van restaurant
    • Restaurant

    Zwolle eert Jonnie Boer met Cruyff Court

    11 november 2025 om 15:07
    • Restaurant

    Wat is het verschil tussen een normale parasol en horeca parasol?

    4 november 2025 om 11:50

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland