31 oktober 2011 om 11:18
< 1 min lezen

Utrecht geniet van nieuwe horecaformule in Wilhelminapark

UTRECHT – Het landelijk bekende Restaurant Wilhelminapark in Utrecht past haar exclusieve formule aan. De drempel wordt verlaagd waardoor de Wilhelminapark toegankelijk wordt voor een breder publiek. De menukaart is uitgebreid met diverse luxe broodjes en bistrogerechten.

Jon Sistermans blijft bij de formule betrokken en is een samenwerking aangegaan met horeca ondernemers Vincent van Vulpen en Arthur de Neree. “Wilhelminapark wordt een unieke beleving voor heel Utrecht. Met een uitstekende menukaart blijven we een top restaurant in de stad. De nieuwe bar en het open terras maken het ook mogelijk om gezellig te borrelen en of te genieten van diverse luxe broodjes en bistrogerechten. Wij hebben de ambitie om uit te groeien tot een warme, gezellige plek om elkaar te ontmoeten, zowel zakelijk als privé”, aldus Van Vulpen.

Betaalbare kwaliteit
Het nieuwe Wilhelminapark wordt door de ondernemers als een Restaurant – Bar gepositioneerd. De openingstijden worden sterkt verruimd waardoor een breder publiek welkom is voor een kop koffie, lunch, borrel of diner. De nieuwe menu- en wijnkaart levert betaalbare kwaliteit.

Bestaande team blijft koken
Van Vulpen en De Neree werken al meer dan vijftien jaar samen in de horeca en zijn betrokken bij diverse cafés en restaurant in de omgeving. Een van de bekendste zaken is Slangevegt in Breukelen. Vanuit Slangevegt komt Bart de Groot over om samen met Louis Lakerveld de dagelijkse leiding over Wilheminapark te voeren. Naast Lakerveld is ook de rest van het oorspronkelijke team enthousiast over de nieuwe aanpak.

Jon Sistermans is de afgelopen maanden nauw betrokken geweest bij de transformatie van de nieuwe formule. Er is de ambitie om samen in de toekomst nieuwe culinaire activiteiten in Wilhelminapark te organiseren. Daarbij wordt onder andere gedacht aan een maandelijkse avond waarbij gekookt wordt volgens de receptuur van Sistermans. Maar vooralsnog is alle aandacht gericht op de lancering van de basis.

Voor meer informatie klik hier.

© Nationale Horecagids

Relevante artikelen

Alles van restaurant
    • Restaurant

    Zwolle eert Jonnie Boer met Cruyff Court

    11 november 2025 om 15:07
    • Restaurant

    Wat is het verschil tussen een normale parasol en horeca parasol?

    4 november 2025 om 11:50

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland