13 oktober 2011 om 12:18
< 1 min lezen

Ketelhuis transformeert tot restaurant

EINDHOVEN – Het Ketelhuis in Eindhoven wordt verbouwd tot een unieke formule van restaurant en ateliers. Het is een project van topkok André Amaro. Hij wil een mix van lekker eten, cultuur en werken creëren. Dat meldt Omroep Brabant.

Er wordt op het moment nog intensief gebouwd aan de verbouwing van het ketelhuis. Halverwege november zal het Ketelhuis klaar zijn voor klanten. 

Tijdens de Dutch Design Week bouwt André Amaro zijn eigen kerkje naast het ketelhuis, waar hij gaat koken.

Amaro wil slow food gaan koken met streekproducten. Maar mensen kunnen ook aan een bar eten waarboven de keuken zweeft. Er worden bijvoorbeeld pasta-avonden georganiseerd waarbij ook Italiaanse filmklassiekers worden gedraaid.

Slow food beoogt de culturele of traditionele keuken te behouden en daarmee ook het oorspronkelijk gebruik van gewassen, zaden, dieren en landbouwgebruiken van een regio.

© Nationale Horecagids

Relevante artikelen

Alles van restaurant
    • Restaurant

    Zwolle eert Jonnie Boer met Cruyff Court

    Gisteren om 15:07
    • Restaurant

    Wat is het verschil tussen een normale parasol en horeca parasol?

    4 november 2025 om 11:50

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland