3 augustus 2011 om 17:52
< 1 min lezen

Topkok Edwin Vinke maakt kookboek

Chef-kok Edwin Vinke van eensterrenrestaurant De Kromme Watergang gaat een bijzonder kookboek op de markt brengen, zo meldt Nu.nl.

Vinke maakte het boek Zilte Klei samen met Will Jansen, redacteur van magazine Bouillon!, maar ook cabaretier Freek de Jonge en wijnschijver Hans Melissen leverden een gastbijdrage.

In Zilte Klei wil Vinke lezers laten kennismaken met ‘alles wat zee, strand, bos en klei te bieden heeft’. De chef-kok werd onlangs nog door Gault Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2011.

© Nationale Horecagids 

 

Relevante artikelen

Alles van restaurant
    • Restaurant

    Wat is het verschil tussen een normale parasol en horeca parasol?

    4 november 2025 om 11:50
    • Restaurant

    Arbeidsinspectie sluit De Kleine Moghul en Kohinoor van India in Groningen

    30 oktober 2025 om 10:38

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland