5 december 2011 om 15:59
< 1 min lezen

Haai gaat van het menu af in Chinees hotel

NANKING – Hotelketen Peninsula gaat vanaf 2012 geen gerechten meer verwerken waar haai in is verwerkt. Het hotelketen kiest hiervoor om de diersoort te helpen beschermen. Dat meldt De Telegraaf.

Verschillende hotels van Peninsula in onder meer Beverly Hills, New York en Shanghai doen mee met dit initiatief.

© Nationale Horecagids

Relevante artikelen

Alles van hotel
    • Hotel

    Horeca makelaar: specialist in koop, verkoop en huur van horecapanden

    17 oktober 2025 om 14:43
    • Hotel

    Horeca groothandel: de beste leveranciers voor jouw horecabedrijf

    9 oktober 2025 om 14:26

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland