NHG Horecanieuws

Logo_rss_entry-69360

Veel meer Airbnb-boekingen in zomer


AMSTERDAM - Meer dan 650.000 Nederlanders hebben afgelopen zomer een appartement, huisje of kamer geboekt via Airbnb. Dat is ruim 60 procent meer ten opzichte van vorig jaar, meldt de NOS op basis van cijfers van het bedrijf.

Logo_rss_entry-69337

Extra concert Ariana Grande in Amsterdam


DELFT - Ariana Grande staat volgend jaar niet één, maar twee keer in de Ziggo Dome. De Amerikaanse zangeres geeft op dinsdag 16 mei een extra concert, maakte MOJO vrijdag bekend.

Logo_rss_entry-69346

Radiohead sluit Best Kept Secret 2017 af


HILVARENBEEK - Best Kept Secret heeft zijn afsluiter voor de komende editie gestrikt. Radiohead komt voor het muziekfestival naar Hilvarenbeek, maakte de festivalorganisatie vrijdag bekend. De Britse band staat op zondag 18 juni op het podium.

Logo_rss_entry-69356

The Beach Boys komen naar Raalte


RAALTE - The Beach Boys treden volgend jaar op in het Overijsselse Raalte. De Amerikaanse band verzorgt een concert van ruim anderhalf uur tijdens het muziekfestival Ribs & Blues.

Logo_rss_entry-69321

Patat & More opent vestiging in Polen


Patat & More, dat sinds vorig jaar vanuit een foodtruck Nederlandse frietjes in Polen verkoopt, opent nu ook een vestiging in dat land. Volgens het bedrijf stijgt de populariteit van de Nederlandse lekkernij onder de Polen 

Logo_rss_entry-69325

Wim Markwat onthult plannen voor nieuw food & horecaconcept


Wim Markwat, oprichter van formulehuis FHC en eigenaar van Vitaria, Eeterij Family IJburg Amsterdam en Wetering Utrecht, heeft plannen voor een vernieuwend food & horecaconcept. Daarvoor zoekt hij partners en locaties. 

Logo_rss_entry-69326

Willem de Boer werkt samen met internationale topchef


Willem de Boer Food & Events in Emmeloord gaat samenwerken met topchef David Biton van het beroemde restaurant La Regence van het King David Hotel in Jeruzalem. 

Logo_rss_entry-69329

Kwaliteitskoffie in de cafetaria: 4 tips


Vers, duurzaam en ambachtelijk voeren vaker de boventoon in het assortiment van cafetaria’s. Verdient de koffie dan ook een upgrade? Hoe pak je dat dan aan? Vier tips van ’s lands de beste koffiemaker. 

Logo_rss_entry-69336

Sir Hotels opent in Berlijn


Het eerste Sir Hotel dat het Nederlandse EHPC in Duitsland opent, heeft de eerste gasten ontvangen. Sinds half oktober is Sir Savigny in Berlijn operationeel. 

Logo_rss_entry-69309

Kensington ook volgend jaar in Ziggo Dome


AMSTERDAM - Kensington krijgt maar geen genoeg van de Ziggo Dome. De rockband uit Utrecht staat ook volgend jaar in de Amsterdamse concerthal, werd vrijdag aangekondigd. Over twee weken staat Kensington drie avonden op rij in een uitverkochte Ziggo Dome. Ook in 2015 stond de rockband in de concerthal.

Logo_rss_entry-69148

Margot Janse laat Le Quartier Français na 21 jaar achter zich


De Nederlandse topchef Margot Janse vertrekt na 21 jaar bij het Zuid-Afrikaanse Le Quartier Français. Dat maakt de Leeu Collection, waar Le Quartier Français onderdeel van is, vandaag bekend. 29 april 2017 is haar laatste werkdag. 

Logo_rss_entry-69151

DanZep Hotels opent eerste vestiging in België


DanZep Hotels, van het easyHotel Benelux concept, heeft de eerste Belgische vestiging in het centrum van Brussel geopend. Vanaf heden is het hotel geopend voor haar eerste gasten. 

Logo_rss_entry-69156

Chef-kok Marc Smeets verlaat Kurhaus


Chef-kok Marc Smeets heeft deze maand afscheid genomen van restaurant Waves in het Kurhaus in Den Haag. Smeets kijkt uit naar een nieuw culinair avontuur, zo meldt hij. 

Logo_rss_entry-69159

Amsterdam had boete 'illegaal hotel niet mogen opleggen


Een man die door de gemeente Amsterdam was beboet voor de verhuur van drie appartementen aan toeristen en het daar niet mee eens was, heeft woensdag van de Raad van State gelijk gekregen. 

Logo_rss_entry-69161

Leonardo Hotels breidt activiteiten in Nederland uit


Met een grootschalig project in Amsterdam zet Leonardo Hotels zijn expansie in Nederland voort. Er is een viersterren hotel gepland in het stadsdeel Overamstel. Het nieuwe Leonardo Royal Hotel Amsterdam zal snel zijn plaats innemen in het moderne, nieuwe gebouw van 19 verdiepingen op deze locatie. 

Logo_rss_entry-69131

Reserveersite Couverts overgenomen door IENS


AMSTERDAM (ANP) - Recensie- en reserveerwebsite voor restaurants IENS neemt branchegenoot Couverts over. Daardoor kunnen consumenten straks via IENS bij honderden extra restaurants in Nederland een tafeltje boeken.

NHG Interview Grietje van der Veen "Drie Gezusters"

Interview Grietje van der Veen (eigenaar "Drie Gezusters" Groningen)


NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht