NHG Horecanieuws

Logo_rss_entry-91152

De Bokkedoorns, La Rive en De Lindenhof in top 200 beste klassieke restaurants


De Bokkedoorns in Overveen, bekroond met twee Michelinsterren, is het hoogst genoteerde Nederlandse restaurant in de top 200 van Klassieke Restaurants 2017 van het Amerikaanse platform Opinionated About Dining (OAD). OAD heeft de top 200 deze week online gezet. Er staan nog twee Nederlandse restaurants in naast De Bokkedoorns. 

Logo_rss_entry-91162

Verhage opent vestiging in Zierikzee


Op donderdag 30 maart heeft Verhage in Zierikzee de deuren van haar 37e vestiging geopend. De store, gesitueerd in een monumentaal herenhuis aan het Havenplein in het centrum van het Zeeuwse dorp, wordt geëxploiteerd door franchisenemer Patrick Boshamer. Patrick was voorheen jarenlang medewerker bij de Verhage store aan de Kort Ambachtlaan in Zw...

Logo_rss_entry-91121

SnowWorld wil hotel en skihal openen in Italië


SnowWorld richt zijn pijlen op Italië. De uitbater van skihallen maakte woensdag bekend een intentieovereenkomst te hebben getekend voor de realisatie van een skihal nabij Milaan. De piste in Italië moet 300 meter lang worden en 50 meter breed. Ook maken horeca, zalen, winkels en een hotel onderdeel uit van het project.

Logo_rss_entry-91134

&Samhoud introduceert ijs van groente


&Samhoud Food komt met 100% natuurlijk ijs van groente en fruit. De biologische ijsjes zijn ontwikkeld door sterrenchef Moshik Roth van het gelijknamige Amsterdamse restaurant. 

Logo_rss_entry-91102

Fans blijven weg bij inhaalconcert van Drake


AMSTERDAM - Duizenden fans zijn woensdagavond weggebleven bij het inhaalconcert dat de Canadese rapper Drake gaf in de Ziggo Dome. Veel stoelen bleven leeg.

Logo_rss_entry-90990

Meeste deelnemers al op Songfestivalfeestje


AMSTERDAM - Zeker 33 van de in totaal 43 songfestivaldeelnemers staan zaterdag 8 april in de Amsterdamse Melkweg. Dan is het jaarlijkse Eurovision in Concert. De organisatie heeft voor deze negende editie een groot deel van het hele deelnemersveld weten te strikken.

Logo_rss_entry-90996

Broederliefde, Kraantje Pappie op Pukkelpop


HASSELT - De Nederlandse acts Broederliefde, Kraantje Pappie, Jonna Fraser en Donnie zijn enkele van de nieuwe namen op de line-up van Pukkelpop. Deze werden, tegelijk met nog eens 46 andere artiesten, woensdag door het Belgische festival bekendgemaakt. Zo maken ook onder meer Halsey, Ryan Adams, Armand van Helden, Jake Bugg, Stormzy en Youngr h...

Logo_rss_entry-91016

Line-up 200 acts Mysteryland compleet


AMSTERDAM - De line-up van Mysteryland is compleet. Tot de headliners van de 24e editie behoren Above & Beyond, Alesso, Armin van Buuren, Axwell Λ Ingrosso, Brennan Heart, Carl Cox, Craig David presents TS5, Deadmau5, Sven Väth en Wildstylez. De kaartverkoop begon woensdag om 12:00 uur.

Logo_rss_entry-90992

Aspergerestaurant 2017: De Waard in Heesch


Restaurant De Waard in Heesch van Hans en Anja Rombouts is door het Brabants Aspergegenootschap verkozen tot hét Aspergerestaurant van 2017. De Waard was samen met twee andere restaurants genomineerd voor de titel. Maar hoe val je nu op met asperges?

Logo_rss_entry-90998

Kwalitaria 4.0: René Pluijm geeft inkijkje


Op de franchisebeurs Onderneem ’t op 6 en 7 april in Hoevelaken laat Kwalitaria potentiële franchisenemers op een bijzondere manier kennis maken met de formule. René Pluijm, tv-kok, geeft een virtual reality tour door de pilotstore van Kwalitaria.

Logo_rss_entry-90999

Complete renovatie voor Leonardo Hotel Amsterdam City Centre


Na een drie maanden durende, omvangrijke renovatie heeft het Leonardo Hotel Amsterdam City Centre een nieuwe en frisse look. De hotelgroep heeft meer dan 3 miljoen euro in de transformatie geïnvesteerd.

Logo_rss_entry-91002

Crown Plaza Maastricht: Martijn Dresen is nieuwe gm


Crowne Plaza hotel in Maastricht staat sinds februari 2017 onder leiding van Martijn Dresen.  Dresen verbleef dertien jaar in Groot-Brittannië waar hij actief was voor Hilton en is recent teruggekeerd naar Nederland.

Logo_rss_entry-91037

koffie Top 100 2017: hoe kom ik in de lijst?


De inschrijving voor de Koffie Top 100 2017 loopt nog tot en met maandag 10 april. Heeft uw brander uw zaak niet aangemeld of is uw brander geen partner in de Koffie Top 100? Bent u branderonafhankelijk? Schrijf u snel in. Een kant-en-klare handleiding hoe een bedrijf in de Misset Koffie Top 100 komt, is er niet. Wel heb je als ondernemer invloe...

Logo_bidfood_delixl

DeliXL wordt Bidfood


Met ingang van 12 juni a.s. verandert foodservice groothandel Deli XL haar naam in Bidfood. Dat heeft niets te maken met een gebed voor aanvang van de maaltijd, maar door de naam Bidfood aan te nemen wordt DeliXL zichtbaar onderdeel van het gelijknamige internationale foodservicebedrijf. 

Logo_rss_entry-90726

Inspiratiebijeenkomst duurzame horeca


Wil je als ondernemer meer doen met duurzaamheid? Wil je weten hoe je hiermee geld kan besparen en wat het je oplevert? Of wil je weten hoe je bewust keuzes maakt, het verhaal vertelt en daarmee nieuwe klanten kan bereiken? Kom dan naar de netwerk – en inspiratiebijeenkomst ‘Duurzame horeca’ 

Logo_rss_entry-90727

Horecafamilie Ter Marsch lanceert Wiedewietsaus op basis van cannabis


Vanwege het 1-jarig bestaan van pop-up burgerbar Ter Marsch & Co in Amsterdam, lanceert de Ter March familie de Wiedewietsaus. Deze saus op basis van biologische cannabis is verkrijgbaar bij de drie horecazaken van de familie. 

NHG Faillisement in de horeca

NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht