NHG Horecanieuws

Logo_rss_entry-141363

Dante de Boer benoemd tot hotelmanager Hotel Monastère Maastricht


Vondel Hotels stelt Dante de Boer aan als hotelmanager van het nog te openen Hotel Monastère Maastricht. Dit nieuwe hotel is de eerste locatie van de Amsterdamse hotelgroep Vondel Hotels buiten de hoofdstad. 

Logo_rss_entry-141340

Sterzaak Bretelli verhuist en krijgt nieuwe naam


Sterrestaurant Bretelli uit Weert gaat verhuizen en krijgt een nieuwe naam. Ondernemers Jan en Patricia Marrees blijven in Weert en betrekken een geheel nieuw pand. Het restaurant gaat Marrees heten en wijzigt iets in opzet. 

Logo_rss_entry-141344

Extra concert Beyoncé en JAY-Z in Amsterdam


AMSTERDAM - Beyoncé en JAY-Z komen in juni niet één maar twee keer naar de Amsterdam ArenA tijdens hun On The Run II-tour. De kaarten voor het optreden op dinsdag 19 juni waren binnen een uur weg en daarom is een extra concert toegevoegd op woensdag 20 juni, meldt Mojo.

Logo_rss_entry-141294

Palm 0.0 bevestigt gestage opmars alcoholvrij bier


Palm introduceert haar alcoholvrij bier eind maart in de Nederlandse horeca. De Palm 0.0 vervangt de Palm n.a die met 0,25% alcoholarm was. De alcoholvrije trend zet stevig door: Palm is het zoveelste grote biermerk dat een 0.0-variant (her)lanceert. 

Logo_rss_entry-141309

Ma Bella Cakery opent Cake Café in Utrecht


Ma Bella Cakery opent in de zomer de deuren van het Cake Café in Utrecht. In het nieuwe winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum starten eigenaren Monique en Thuan Trinh de vierde vestiging van hun concept. 

Logo_rss_entry-141310

Ilse DeLange op clubtoer in Nederland


AMSTERDAM - Ilse DeLange keert met haar eigen repertoire terug naar het podium en gaat in het najaar toeren langs verschillende Nederlandse clubs. De zangeres treedt in september en oktober op in acht zalen, maakte ze dinsdag bekend.

Logo_rss_entry-141176

Wereldkeuken Atlantis Almere doneert 25 ton rijst aan voedselbank


René Froger, ambassadeur van de Nederlandse Voedselbanken, neemt dinsdag 20 maart ruim 25 ton rijst in ontvangst van Wereldkeuken Atlantis in Almere-Poort. De donatie is het resultaat van de openingsactie van het restaurant. 

Logo_rss_entry-141172

TEFAF trekt opnieuw iets minder bezoekers


MAASTRICHT (ANP) - Kunstbeurs TEFAF heeft dit jaar 68.000 bezoekers getrokken. Dat waren er minder dan vorig jaar, toen er zo'n 71.000 kunstliefhebbers naar het MECC in Maastricht kwamen. De grote internationale kunstbeurs voor handelaren, verzamelaars en musea voerde deze 31e editie een aantal veranderingen door, die volgens de organisatie goed...

Logo_rss_entry-141154

Nederland importeert meer champagne


BRUSSEL (ANP) - Nederland importeerde vorig jaar ruim 2,5 miljoen flessen champagne uit Frankrijk, een groei van 7,7 procent. De waarde van de geïmporteerde bubbels steeg met ruim 11 procent.

Logo_rss_entry-141142

Thom Yorke geeft soloshow in Carré


AMSTERDAM - Thom Yorke, de frontman van Radiohead, geeft op 4 juni een solo-optreden in Theater Carré in Amsterdam. De kaartverkoop voor het concert begint vrijdag.

Logo_rss_entry-141135

Festival Club Rum verhuist naar Pakhuis West


De tweede editie van rumfestival Club Rum vindt plaats in Pakhuis West in Amsterdam. Liefhebbers kunnen daar op zaterdag 2 juni kennis maken met meer dan zeventig merken rum van over de hele wereld. 

Logo_rss_entry-141124

Harold van Workum: goed werkgever horeca


Harold van Workum, eigenaar van vier horecabedrijven die vallen onder de Van Heeckeren Groep op Ameland, heeft uit handen van Edwin Vlek, sectorbestuurder van FNV Horeca, als eerste de erkenning Goed Werkgever 2018 ontvangen. 

Logo_rss_entry-141127

Ronnie Flex geeft optreden in AFAS Live


AMSTERDAM - Ronnie Flex geeft op 16 december samen met zijn Deuxperience-band een optreden in AFAS Live in Amsterdam. Het wordt zijn grootste soloshow tot nu toe, meldt organisator Mojo.

Logo_rss_entry-140831

Soenil Bahadoer en Pascal Jalhay koken bij Zout&Citroen


Restaurant Zout&Citroen in Oosterhout organiseert zondag 29 april When east meets west. Tweesterrenchef Soenil Bahadoer en voormalig tweesterrenchef Pascal Jalhay duiken samen met Bram Helleman van Zout&Citroen de keuken in om een 9-gangen diner te bereiden waar de klassieke Franse keuken en de krachtige oosterse keuken elkaar ontmoeten. 

Logo_rss_entry-140820

Terras Top 100 2018: ook aandacht voor eten


De Terras Top 100 2018 zal ook aandacht hebben voor eten. Niet dat er culinaire hoogstandjes verwacht worden op het terras, maar wat geserveerd wordt moet wel goed zijn. Van presentatie tot garing en van smaak tot opmaak. 

Logo_rss_entry-140817

Pop-up asperge-restaurant tussen de asperges


De vierde editie van Asperges in het Veld vindt van donderdag 17 mei tot en met zondag 3 juni 2018 plaats in Cormvoirt, nabij Den Bosch. In die periode verrijst er weer een pop-up-restaurant direct aan de aspergevelden van Verhoeven Asperges. 

NHG Video

NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht