NHG Horecanieuws

Normal_herman_van_veen

Herman van Veen treedt op bij 5 mei-concert


(Novum) - Tijdens het traditionele 5 mei-concert op de Amstel in Amsterdam treden Herman van Veen, Giovanca en Claudia de Breij op. Het concert is de feestelijke afsluiting van de Nationale Viering van de Bevrijding.

Logo_tt_festival_assen_logo

Horeca enthousiast over plannen TT Festival


(DVHN) De horeca ondernemers zijn enthousiast over de plannen voor het TT Festival 2015. Achttien ondernemers zegden al medewerking toe en werken de komende week aan plannen voor het driedaagse evenement.

Normal_van-gogh

Musical over Van Gogh op losse schroeven


(Novum) - De musical die producent Albert Verlinde zou gaan maken over schilder Vincent van Gogh is voorlopig opgeschort. Een woordvoerster van het bedrijf van Verlinde heeft dat donderdag bevestigd naar aanleiding van een bericht van Omroep Brabant.

Logo_indian_summer_festival_2015_logo

Anouk en Kensington op Indian Summer Festival


(Novum) - Anouk, Kensington en Racoon staan in juni op het podium van het Indian Summer Festival. Dat meldt de organisatie van het festival in Langedijk donderdag. Ook onder anderen Jett Rebel, Partysquad, Dotan en Memphis Maniacs zijn aan de line-up toegevoegd.

Logo_night_at_the_park_logo

Duran Duran speelt op Night at the Park


(Novum) - Duran Duran speelt komende zomer op Night at the Park. Dat heeft de organisatie van het festival woensdag bekendgemaakt.

Normal_najib_amhali

Amhali en Dchar staan samen in Carré


(Novum) - Acteur Nasrdin Dchar en cabaretier Najib Amhali staan eind maart voor het eerst samen op een podium. Zij verzorgen op 26 maart in Koninklijk Theater Carré samen met filmmaker Abdelkarim El-Fassi, zangeres Karima el Fillali en een groep verhalenvertellers een avond met als thema de zoektocht naar identiteit en je thuis voelen.

Logo_bospop_2015_logo

Anastacia komt naar Bospop


(Novum) - De Amerikaanse zangeres Anastacia, rockband ZZ Top en de Canadese blueszangeres Layla Zoe komen naar het rockfestival Bospop. De organisatie maakte woensdag de eerste namen bekend van de 35e editie het festival in Weert.

Logo_strandfestival_zand_logo

Anouk en Kensington op strandfestival Zand


(Novum) - Anouk en Kensington treden komende zomer op tijdens de achtste editie van strandfestival Zand in Almere. Dat heeft de organisatie woensdag bekendgemaakt. Ook vaste gast Guus Meeuwis is dit jaar weer van de partij.

Logo_fiets_en_wandelbeurs_2015

Fiets en Wandelbeurs Amsterdam RAI


Uitreiking Fietstrofee 2015 en Wandeltrofee 2015 op de Fiets en Wandelbeurs, 31 januari

Normal_breda_-_grote_markt_trudy_roks

Ontdek Vincent van Gogh vanuit Breda


Nederland herdenkt dit jaar met veel activiteiten en tentoonstellingen dat het 125 jaar geleden is dat Vincent van Gogh overleed. Van Gogh werd geboren in Zundert, op een steenworp afstand van Breda. Zijn grootouders woonden in Breda, waar opa Van Gogh predikant was in de Grote Kerk.

Normal_ronald_goedemondt_de_r_van_ronald

Cabaretier Ronald Goedemondt veilt bijzonder tapijt


(Novum) - Cabaretier Ronald Goedemondt gaat het unieke tapijt uit zijn succesvolle vorige voorstelling De R van Ronald veilen. De opbrengst van de veiling gaat naar het Diabetes Fonds, dat het geld gaat gebruiken voor onderzoek naar de ziekte.

Normal_14224256440031_2

Reiné geeft live commentaar bij De Ruyter-film


(Novum) - Regisseur Roel Reiné gaat zondag 8 februari in bioscoop Eye in Amsterdam een bijzonder experiment doen. Hij gaat een vertoning van zijn nieuwe film Michiel de Ruyter live voorzien van commentaar.

Normal_14223733770031_1

Kraftwerk speelt tijdens Tourweekend Utrecht


(Novum) - De Duitse formatie Kraftwerk treedt op vrijdag 3 juli op in TivoliVredenburg in Utrecht. Dat weekend vindt Le Grand Départ, het openingsweekend van de Tour de France, in de stad plaats.

Logo_holland_festival_logo

Vernieuwing bij Holland Festival


(Novum) - De komende 68e editie van het Holland Festival in Amsterdam heeft enkele nieuwe onderdelen op het programma staan. Zo is er een concertreeks van twaalf uur, is er een openingsfeest met dj's dat live wordt gestreamd en is er een campagne om bedreigde muziekinstrumenten te redden.

Normal_14223646450031_1

Eerste namen voor Lowlands bekend


(Novum) - Ben Howard, The Chemical Brothers, Major Lazer, Bastille en Passenger staan dit jaar op Lowlands. De organisatie van het driedaagse festival in Biddinghuizen maakte dinsdag de eerste namen bekend.

Normal_14223575540031_1

Golden Earring viert 50e verjaardag in Ziggo Dome


(Novum) - Golden Earring bestaat dit jaar een halve eeuw en viert dat op 12 december in de Amsterdamse Ziggo Dome met een jubileumconcert genaamd Five Zero. De groep werd in 1961 opgericht door de toen 13-jarige gitarist George Kooymans en de twee jaar oudere bassist Rinus Gerritsen, maar pas in 1965 kwam de doorbraak met het debuutalbum Just Ea...

NHG Horecavacatures

NHG Video

NHG Nieuwsoverzicht