NHG Horecanieuws

Logo_rss_entry-68372

Balletorkest en -muziek grijpen de macht


AMSTERDAM (ANP) - Het Balletorkest, de onmisbare begeleider van tal van dansvoorstellingen, speelt 4 november de hoofdrol tijdens een speciale uitvoering in Carré in Amsterdam. Zit Het Balletorkest anders onzichtbaar 'in de bak' , die avond zit het pontificaal en van alle kanten zichtbaar in de piste van het voormalige circustheater.

Logo_rss_entry-68386

Ontbijt doet McDonald's goed


OAK BROOK (ANP/BLOOMBERG) - Het 'all day breakfast' van McDonald's in de Verenigde Staten is nog altijd een succesnummer voor de fastfoodketen. Geholpen door de koffie en wafels die klokje rond verkrijgbaar zijn, wist McDonald's de omzetverwachtingen te overtreffen. Ook verkoopplussen in het Verenigd Koninkrijk en Canada droegen bij aan dat succes.

Logo_rss_entry-68316

Condé Nast Traveler: Waldorf Astroria nummer 1 in Amsterdam


Travelmagazine Condé Nast Traveler heeft de resultaten bekend gemaakt van haar jaarlijkse Readers’ Choice Awards, waarvoor ‘s werelds beste hotels, resorts, steden, eilanden, vlieg- en cruisemaatschappijen beoordeeld worden. In de categorie hotels is Waldorf Astoria Amsterdam onderscheiden als de nummer 1 van Amsterdam, met een score van 94.68. 

Logo_rss_entry-68323

Restaurant Roots verandert mee met het seizoen


Niet alleen het menu past zich aan aan het seizoen, ook de ambiance en het interieur in het restaurant veranderen mee Roots, het restaurant van Hilton Rotterdam met chef Stephan Nijst achter de kachel. Licht oranje heeft plaatsgemaakt voor diep rood en zorgt voor een warme en intieme sfeer in het restaurant. 

Logo_rss_entry-68325

New York dwingt strenge nieuwe regels af Airbnb


New York stad dwingt strenge nieuwe regels af bij Airbnb onder druk van een algeheel verbod. De stad wil meer hulp van Airbnb bij het aanpakken van illegale hotels. 

Logo_rss_entry-68331

12 december presentatie Michelin 2017


Michelin presenteert op maandag 12 december om 11 uur de Michelin-gids Nederland 2017 in het DeLaMar Theater te Amsterdam. 

Logo_rss_entry-68333

UberEats bezorgt 24-uur per dag maaltijden tijdens ADE


UberEATS organiseert tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) als eerste aanbieder in Nederland met 24-uurs bezorging. Vanaf vrijdag 21 oktober 11.00 uur tot zondag 23 oktober 23.00 uur kunnen inwoners van Amsterdam dag en nacht eten bestellen via de UberEATS app. De vier deelnemende restaurants zijn Cannibale Royale, Donnies, ​​Lite/Dark en Burg...

Logo_rss_entry-68344

Groninger wil friet bakken op meest eenzame plek


Een Groningse patatbakker gaat op een wel heel bijzondere plek een frietkraam neerzetten. De kans is echter klein dat er veel mensen langskomen voor een frietje met. 

Logo_rss_entry-68329

Disney lanceert platform met feestideeën


AMSTERDAM - Producent Disney heeft een digitaal platform gelanceerd met suggesties voor feesten en activiteiten die zijn geïnspireerd op Disney-films. De Nederlandse versie van 'Disney Inspired' is deze week online gegaan.

Logo_rss_entry-68216

Patrick Laureij in voorprogramma Anouk


DEN HAAG - Patrick Laureij gaat het voorprogramma van Anouk verzorgen in de Ziggo Dome. Dat maakte de zangeres donderdag via Facebook bekend.

Logo_rss_entry-68210

Starbucks zet vol in op duurdere koffie


SEATTLE (ANP) - Starbucks wil wereldwijd duizend luxe koffiezaken openen. De eerste vestiging van Starbucks Reserve Roastery werd in 2014 al geopend in Seattle, maar de grootste keten van koffieshops ontvouwde donderdag pas plannen om het luxe koffiesegment wereldwijd te veroveren met het concept.

Logo_nl

MAAK KANS OP MOOIE PRIJZEN, STEM OP ONS BROERTJE DE NATIONALE ONDERWIJSGIDS!


Ons broertje de Nationale Onderwijsgids is dit jaar weer genomineerd voor Website van het Jaar in de categorie Educatie & Opleiding! De stemperiode is inmiddels alweer in volle gang. Helpt u onze collega’s de titel te bemachtigen? Stemmen kan via deze link. Vergeet u niet uw stem te activeren?

Logo_rss_entry-68172

'Gastronomy meets Techno' in Wolf Atelier tijdens ADE


Chef Michael Wolf organiseert tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) ‘Gastronomy meets Techno’ in zijn restaurant Wolf Atelier in Amsterdam. Drie avonden lang draaien internationale top dj’s in de keuken van Wolf Atelier, terwijl de aanwezige gasten zich, al dinerend, opmaken voor een avond waar gastronomie en techno-house samen komen. 

Logo_rss_entry-68173

Consumentenbestedingen groeien gestaag


Consumenten hebben in augustus 1 procent meer uitgegeven dan in dezelfde maand een jaar eerder. Dat stelde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag over de Consumentenbestedingen. 

Logo_rss_entry-68174

Sijf Rotterdam tweede café met Duvel op de tap


Duvel stroomt sinds 18 oktober ook door de tapleidingen van de Rotterdamse kroeg Sijf. Het café werd door de Belgische brouwerij geselecteerd als tweede testpunt en heeft daarmee het Duveltapdebuut in de Rotterdamse horecascene. Café Olivier uit Utrecht heeft sinds een kleine twee weken Duvel op de tap en was daarmee de eerste van de wereld. 

Logo_rss_entry-68175

Studenten TIO nemen StayOkay Dordrecht tijdelijk over


Studenten van de Hogeschool TIO in Eindhoven, nemen in het kader van hun hotel- en eventweek, StayOkay Dordrecht tijdelijk over. Van 28 november tot en met 2 december gaan de studenten het hotel runnen waardoor ze ervaring krijgen op hotelleriegebied. 

NHG Interview Grietje van der Veen "Drie Gezusters"

Interview Grietje van der Veen (eigenaar "Drie Gezusters" Groningen)


NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht