NHG Horecanieuws

Logo_rss_entry-22452

Marieke Flament nieuwe vice president van Hotels.com


Marieke Flament is benoemd tot Vice President van boekingssite Hotels.com voor de EMEA regio die bestaat uit 33 markten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Logo_rss_entry-22451

Jarig Doppio Haarlem deelt 1 december gratis cappuccino uit


De vestiging van Doppio Espresso aan de Zijlstraat in Haarlem bestaat dinsdag 1 december 1 jaar. En om dat lustrum luister bij te zetten deelt het filiaal de hele dag gratis cappuccino’s aan.

Logo_rss_entry-22454

Hotel speciaal voor Chinese gasten in Weert


In Weert moet een hotel van 150 kamers komen dat zich specifiek richt op Chinese reizigers, zowel zakelijk als toeristen.

Logo_rss_entry-22465

Winnaar start met Culidish Academie


Dick Geheniau van Culidish, winnaar in de categorie het Meest Innovatieve Concept van de Misset Catering Awards, gaat volgend jaar van start met de Culidish Academie. Enkele topkoks zullen daaraan hun medewerking verlenen.

Logo_rss_entry-22462

Holiday Inn Express lanceert speciale ontbijt-emoji


InterContinental Hotel Group (IHG) heeft voor haar merk Holiday Inn Express een eigen serie emoji gelanceerd, die passen bij het ontbijtaanbod in de hotels.

Logo_rss_entry-22490

Beste partycateraar is ingetogen blij


De mededeling dat hij was uitgeroepen tot Beste party- en eventcateraar ontlokte bij Tobias Overgoor geen vreugdedans of gejuich. De ondernemer reageerde tijdens het event ter gelegenheid van de Misset Catering Awards in Naarden op 26 november ingetogen blij, alsof hij de prijs ook had verwacht.

Logo_rss_entry-22481

Prijs opgedragen aan patiënt


Jetze Jan Dijkstra die op 26 november in Naarden werd uitgeroepen tot Beste manager eten en drinken in de zorg, heeft de prijs opgedragen aan de patiënt. ‘Die moet de winnaar zijn van dit alles’, zei hij.

Logo_rss_entry-22482

Winnaar onderwijs breidt stevig uit


Alice Flokstra die op 26 november in Naarden werd uitgeroepen tot winnaar in de categorie Beste manager onderwijscatering, gaat haar bedrijf Food for Kids flink uit breiden. Het aantal onderwijslocaties wordt de komende tijd uitgebreid van één tot vier.

Logo_rss_entry-22477

Hollenkamp bedankt RTL Nederland


Thijs Hollenkamp die op 26 november in Naarden uitgeroepen werd tot de Beste manager bedrijfscatering, heeft RTL Nederland, werkgever PDX Services en zijn collega’s bedankt. ‘Dankzij jullie heb ik het kunnen doen.’

Logo_rss_entry-22495

Lydia Oedekerk-Otten maakt flair waar


De jury vond haar Amsterdamse flair prijzenswaardig en dat maakte ze op het podium helemaal waar. Lydia Oedekerk-Otten van Leo op het werk! die op 26 november in Naarden werd uitgeroepen tot beste Gastvrijheidsmedewerker, greep op het podium naar de microfoon om een groot aantal mensen te bedanken.

Logo_rss_entry-22497

Taart voor VOCC-leden


De VOCC (Verenigde Ondernemende Contact Cateraars) heeft haar leden in de ochtend op 27 november na het uitreiken van de Misset Catering Awards in Naarden allemaal een taart gestuurd. Dit bij wijze van felicitatie.

Logo_rss_entry-22500

MC Awards veroorzaken on-Nederlandse toestanden


Onder het toeziend oog van ruim 200 aanwezigen zijn op de avond van 27 november in Golfbaan Naarden zes Misset Catering Awards en een speciale onderscheiding uitgereikt aan ondernemers, medewerkers en managers werkzaam in de catering.

Logo_rss_entry-22515

Hotel dat leidde tot Fawlty Towers weg


TORQUAY (ANP) - Het Gleneagles Hotel in Torquay in Engeland gaat tegen de vlakte. In plaats daarvan komt er een bejaardentehuis met 32 appartementen. Acteur John Cleese verbleef begin jaren zeventig een tijdje in het Gleneagles Hotel met de crew van Monty Python. Hij deed daar inspiratie op voor de serie Fawlty Towers, waarin hij de drukke en on...

Logo_rss_entry-22362

Extra show voor Racoon in HMH


AMSTERDAM - Racoon geeft op 30 april een extra theaterconcert in de Heineken Music Hall. Dat heeft de band donderdagmiddag aangekondigd via Twitter.

Logo_rss_entry-22337

Adele komt naar Nederland


AMSTERDAM - Adele komt in juni naar Nederland. De Britse zangeres, die momenteel record na record breekt met haar nieuwe album 25, treedt op woensdag 1 en vrijdag 3 juni op in de Ziggo Dome. Dat maakte concertorganisator Mojo donderdag bekend.

Logo_rss_entry-22330

Peter Pan Speedrock op afscheidstournee


EINDHOVEN - Peter Pan Speedrock vindt het mooi geweest. De powerrockband uit Eindhoven kondigt donderdag aan volgend jaar op afscheidstournee te gaan. “Alle dromen zijn uitgekomen, alle ambities waargemaakt. Het Peter Pan Speedrock-verhaal is verteld, het boek mag dicht”, luidt een verklaring van het trio.

NHG Horecavacatures

NHG Video

NHG Nieuwsoverzicht