NHG Horecanieuws

Normal_14140420510065_1

Spandau Ballet geeft in maart concert in Nederland


(Novum) - Spandau Ballet komt naar Nederland. De Britse band geeft op 21 maart een concert in de Heineken Music All in Amsterdam, zo maakte organisator Mojo donderdagochtend bekend.

Normal_wandelpad

Voetsporen naar Westerbork


Lezing over nieuw wandelpad in Zael, MeppelZondagmiddag 2 november staan bezoekers aan Zael in Meppel stil bij Wandelen vóór Vrijheid. Dan vertelt en toont de  Amsterdammer Jan Dokter (79) wat hem motiveerde om een wandeling te maken van Amsterdam naar Westerbork en hoe deze wandeling uitgroeide tot een nieuwe wandelroute:  het Westerborkpad.

Logo_kvk_logo

Startersdag 2014 Kamer van Koophandel


Zaterdag 1 november een dag vol inspiratieHeb je serieuze startersplannen? Of ben je al een eigen bedrijf begonnen? Dan is de Startersdag iets voor jou. Inspirerende ontmoetingen, leerzame presentaties en prikkelende workshops. Je krijgt er antwoord op al jouw ondernemersvragen.

Normal_roken_rook

Geen extra rookcontroles in kleine cafés


(Novum) - De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) schroeft het aantal rookcontroles niet op nu het rookverbod ook geldt in kleine cafés zonder personeel. Dat heeft een woordvoerder van de NVWA woensdag laten weten. "Wij controleren zoals we dat altijd doen, het gewone beleid wordt voortgezet."

Normal_rookverbod

Per direct niet meer roken in alle cafés


(Novum) - Roken in kleine cafés zonder personeel is per direct verboden. De uitzondering op het rookverbod in deze cafés is sinds dinsdag van tafel, heeft staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Martin van Rijn dinsdag besloten na een uitspraak van de Hoge Raad.

Normal_14138945550104_1

Guus Meeuwis met Hollandse Meesters naar Paradiso


(Novum) - Guus Meeuwis treedt nog een keer op met New Cool Collective. De zanger en de band spelen op 15 december in het Amsterdamse Paradiso nummers van hun plaat Hollandse Meesters. Dat liet Meeuwis dinsdag weten.

Normal_14138849730104_1

Tenacious D komt volgend jaar naar Nederland


(Novum) - Het Amerikaanse duo Tenacious D treedt volgend jaar op in Tilburg. De zangers en acteurs Jack Black en Kyle Gass staan op 9 februari in 013. Dat hebben de mannen dinsdag bekendgemaakt op Facebook. Kaartjes zijn vanaf vrijdagochtend te koop.

Normal_ecstacy_monogram_xtc_pillen_medicijnen

ADE: geschrokken van dood drie bezoekers


(Novum) - De organisatie van het Amsterdam Dance Event (ADE) is 'volkomen in shock' door de dood van drie bezoekers van het festival. Dat staat in een verklaring op de website, die verder zwart is. De andere informatie op de website is niet toegankelijk. "Wat een recordbrekende editie had moeten worden, wordt nu overschaduwd door deze tragedie",...

Normal_14137095550065_1

Twee drugsdoden tijdens Amsterdam Dance Event


(Novum) - Tijdens het Amsterdam Dance Event is zaterdagnacht een 33-jarige Serviër is overleden. Een andere feestganger, een 21-jarige man uit Noord-Holland die 's nachts in kritieke toestand in een ziekenhuis was opgenomen, overleed zondagmiddag. In beide gevallen zijn vermoedelijk drugs in het spel, bevestigt een woordvoerder van de politie. "...

Normal_14134609740033_2

Soerjadi in duet met verstandelijk gehandicapten


(Novum) - Wibi Soerjadi werkt dit jaar mee aan het Knoop Gala. De pianist behoort tot de eerste namen die de organisatie van het jaarlijkse evenement, waarbij bekende artiesten muzikaal samenwerken met verstandelijk beperkten, donderdag bekend heeft gemaakt.

Normal_14134574060033_1

Extra show Hij Gelooft in Mij na run op kaarten


(Novum) - Hij Gelooft in Mij wordt ook op 2 december opgevoerd in het Amsterdamse theater Delamar. Na de aankondiging dat de musical over André Hazes op 4 januari definitief stopt is een ware run op de laatste kaarten ontstaan, laat Stage Entertainment donderdag weten. Daarom is besloten een extra voorstelling op de planken te brengen.

Logo_szw_ministerie_sociale_zaken_werkgelenheid_logo

Inspectie snapt veel illegale Chinezen in horeca


(Novum) - Bij een grootschalige controle door de Inspectie SZW zijn enkele weken geleden 136 werknemers van horecabedrijven tegen de lamp gelopen omdat ze geen werkvergunning hadden. Het gaat voornamelijk om Chinezen, meldde de inspectiedienst donderdag. Bij de inspectie in drie sectoren werden in totaal 165 werknemers zonder werkvergunning gesn...

Normal_14134445730033_2

Dotan geeft extra show in Amsterdam


(Novum) - Dotan staat op 29 oktober in De Duif in Amsterdam. Omdat alle zestienduizend kaarten voor de najaarstoer van de singer-songwriter zijn uitverkocht is besloten het extra concert toe te voegen aan de reeks. Dat is donderdagochtend bekendgemaakt in de radioshow van Giel Beelen.

Normal_14133133990033_1

Amsterdam weer even dance-walhalla


(Novum) - Het Amsterdam Dance Event (ADE) barst woensdagavond weer los. Met driehonderd evenementen verspreid over tachtig locaties, daarmee het grootste clubfestival ter wereld, is de hoofdstad tot en met zondag een waar dance-walhalla.

Normal_het_wilde_oog_in_het_kr_ller-m_ller__foto_wout_nooitgedagt

18 Oktober: Gelderse Museumdag met Het Wilde Oog


 Theater, beeldende kunst en de Spakenburgse Diva’sOp 18 oktober is het Gelderse Museumdag en verzorgt een groot aantal Gelderse musea een uitgebreid programma. In het Kröller-Müller Museum zijn er workshops van Het Wilde Oog waar iedereen, van jong tot oud, gratis aan mee kan doen. Aanmelden is niet nodig. Het museum is op de Gelderse Museumdag...

Normal_copyright_stockfreeimages_drinken_jongeren_jongen_alcohol_drank

'Helft jongeren onder 18 krijgt alcohol mee'


(Novum) - De helft van de jongeren onder de 18 jaar krijgt ondanks de aangescherpte regels nog steeds alcohol mee in supermarkten, cafés en slijterijen. Dat meldt adviesbureau Bureau Horeca Bijzondere Wetten (BHBW) dinsdag na onderzoek waarbij 'mysterykids' werden ingezet om vijfhonderd verkooppunten te testen.

NHG Horecavacatures

NHG Video

NHG Nieuwsoverzicht