NHG Horecanieuws

Logo_rss_entry-80596

Bierboutique voor Rotterdam


Volgende maand opent Bierboutique aan de Witte de Withstraat in Rotterdam. Bierboutique opent in het voormalige pand van Jaffa 2 en is van dezelfde eigenaren als Eetcafé Opa: Iris Wulffraat en Jan Wouters. 

Logo_rss_entry-80535

U2 geeft extra concert in Amsterdam


AMSTERDAM - U2 staat komende zomer niet een, maar twee keer in de Amsterdam ArenA. Het concert dat de Ierse rockers op zaterdag 29 juli geven was maandag binnen een uur uitverkocht. Bono en co staan ook op zondag 30 juli in het voetbalstadion, maakte MOJO bekend.

Logo_rss_entry-80515

Kort geding over verhuizing supporterscafé PSV


De bewoners van een flat in Eindhoven liggen overhoop met de gemeente vanwege de verhuizing van het café van de fanatieke aanhang van PSV. Het café verhuist later dit seizoen naar een plek tegenover de flat en de bewoners maken zich zorgen over de veiligheid, het geluid, de drukte en parkeerproblemen. Ze hebben een kort geding aangespannen tegen...

Logo_rss_entry-80521

'Beperk recht schuldeiser bij faillissement'


Bedrijven die failliet zijn maken meer kans op een succesvolle doorstart als de rechten van schuldeisers worden beperkt. Dat schrijft het Centraal Planbureau (CPB) maandag 16 januari in een onderzoek naar efficiëntere wetgeving bij faillissementen. 

Logo_rss_entry-80510

Vijfde hotelnacht trekt 7.500 bezoekers


De Hotelnacht die afgelopen weekend plaatsvond in Amsterdam trok 2.500 Amsterdammers die bleven overnachten in één van de bijna veertig deelnemende hotels. Meer dan 7.500 mensen bezochten de 65 verschillende hotelfeestjes. Voor het eerst was de Hotelnacht helemaal uitverkocht. 

Logo_noordgebouw_utrecht

Inntel Hotels koopt hotel in Noordgebouw Utrecht


Inntel Hotels koopt het hotelgedeelte in het Noordgebouw naast station Utrecht Centraal. De hotelgroep heeft daartoe de turn-key koopovereenkomst getekend met ontwikkelingscombinatie Noordgebouw Utrecht vof. 

Logo_rss_entry-80201

Na hotel ook vakantiepark voor Plopsaland


Plopsaland De Panne in België krijgt naast een eigen hotel ook en vakantiepark. Het hotel is nog niet klaar, maar nu kondigt topman Steven van den Kerkhof al weer vijftig nieuwe huisjes aan voor het attractiepark. 

Logo_rss_entry-80184

Eerste editie van Amsterdam Cocktail Week


De eerste editie van de Amsterdam Cocktail Week, georganiseerd door bartenders Tess Posthumus, Timo Janse, Kevin Kroon en Albert van Beeck Calkoen, zal van maandag 6 tot en met zondag 12 maart 2017 plaatsvinden. In die week geven meerdere bars in Amsterdam workshops en ontwikkelen zij signature cocktails in samenwerking met een alcoholisch en no...

Logo_rss_entry-80186

Zes nieuwe leden voor JRE Nederland


JRE Nederland start 2017 met zes nieuwe leden: restaurants De Ertepeller in Papendrecht, De Loohoeve in Schoonloo, De Rozario in Helmond, De Witte Zwaan in De Bilt, Hemingway in Bergen op Zoom (Bib Gourmand) en Strandlodge Winterswijk (Michelinster) hebben zich aangesloten. De restaurantvereniging telt daarmee 37 leden. 

Logo_rss_entry-80115

Takeaway: 21 miljoen bestellingen in Nederland


Takeaway.com – moederbedrijf van onder meer Thuisbezorgd.nl – heeft in 2016 meer dan 21 miljoen bestellingen aan huis afgeleverd in Nederland. Daarmee groeide het aantal bestellingen in vergelijking met 2015 met 32 procent. Dat blijkt uit cijfers van het beursgenoteerde bedrijf. 

Logo_rss_entry-80120

Historische locatie voor 42e Hotelvrijmibo


De 42e editie van de Hotelvrijmibo, de netwerkborrel voor hotelmedewerkers, strijkt neer in de Amsterdamse Hermitage. Deelnemers kunnen naast borrelen en netwerken ook de tentoonstelling ‘Portrait Gallery of the Golden Age’ bezoeken. 

Logo_rss_entry-79989

Krokodel gepresenteerd tijdens Horecava


De Krokodel is deze week officieel gelanceerd op de Horecava en is vanaf februari verkrijgbaar. Maar wat is een krokodel eigenlijk? 

Logo_rss_entry-79990

Gouden Green Key voor Hampshire Hotel


Hampshire Hotel in Delft ontvangt de gouden Green Key. Op dinsdag 17 januari onthult wethouder Brandligt de gouden Green Key in het bijzijn van de medewerkers en andere genodigden. 

Logo_rss_entry-79991

Buma NL komende vijf jaar in TivoliVredenburg


GRONINGEN - De Buma NL Awards worden voortaan uitgereikt in TivoliVredenburg in Utrecht. De conferentie Buma NL en het festival voor Nederlandstalige muziek vindt de komende vijf jaar plaats in Utrecht. Frank Helmink, directeur van Buma Cultuur, heeft daarvoor donderdag een intentie-overeenkomst getekend tijdens Noorderslag in Groningen.

Logo_delixl_amsterdam

Bubble Post trekt Amsterdam in voor Deli XL


Afgelopen dinsdag ondertekenden groothandel Deli XL en het ecologische stadsdistributiebedrijf Bubble Post een samenwerkingscontract. Daarmee onderschreven de bedrijven dat zij zich de komende jaren samen zullen inzetten voor verdere verduurzaming van distributie in de grote binnensteden. De ondertekening vond plaats op de Horecava in Amsterdam. 

Logo_rss_entry-79803

Iens overweegt juridische stappen tegen KHN wegens smaad


Restaurantsite Iens overweegt juridische stappen te ondernemen tegen KHN wegens zwartmakerij. Recente, volgens Iens ongefundeerde, uitspraken van de brancheorganisatie liggen hieraan ten grondslag, laat de site weten. 

NHG Faillisement in de horeca

NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht