NHG Horecanieuws

Logo_rss_entry-154034

Concert The Chemical Brothers in AFAS Live


AMSTERDAM - De Britse danceformatie The Chemical Brothers treedt op 2 oktober op in AFAS Live in Amsterdam. Dat heeft concertorganisator Mojo woensdag bekendgemaakt.

Logo_rss_entry-154020

Den Haag bereidt zich voor op muziekweekend


DEN HAAG - Komend weekend staat Den Haag in het teken van de 38e editie van Parkpop, met op zondag het grootste gratis toegankelijke festival van Nederland. Daar zullen onder andere BLØF, Danny Vera, De Jeugd van Tegenwoordig en The Fratellis optreden.

Logo_rss_entry-154016

Parkheuvel** serveert streetfood in nieuwe Rotterdamse Foodhallen


Een van de units in de Rotterdamse Foodhallen op de Kop van Zuid komt in handen van restaurant Parkheuvel. Onder de naam Foodshed wordt hier vanaf deze zomer streetfood geserveerd, betaalbaar straatvoer maar dan met de smaak van twee sterren. 

Logo_rss_entry-154021

Tien boerderijen transformeren tot pop-uprestaurant


Tien boerenschuren in de kop van Friesland worden op 23 juni eenmalig omgedoopt tot evenzoveel pop-uprestaurants. 1200 gasten schuiven tegelijk aan bij ‘de langste maaltijd van Nederland’ en krijgen een met streekproducten bereid menu voorgeschoteld. Met aardappelen in de hoofdrol. 

Logo_rss_entry-154025

Koffieketen Starbucks trapt op rem


Koffieketen Starbucks is beduidend minder optimistisch over zijn verkoopgroei in het lopende kwartaal dan door analisten werd gedacht. Verder is het bedrijf van plan zich meer te richten op zijn Amerikaanse thuismarkt en op China. 

Logo_rss_entry-154032

La Marquise verkozen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland 2018


Bed & Breakfast La Marquise in het Noord-Brabantse Budel is woensdag 20 juni uitgeroepen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland 2018. B&B La Marquise mag zich een jaar lang de Beste Bed & Breakfast van Nederland noemen. 

Logo_rss_entry-153911

Fans al in de rij voor Beyoncé en Jay-Z


AMSTERDAM - De eerste fans hebben zich al verzameld bij de Johan Cruijff ArenA, waar de Amerikaanse supersterren Beyoncé en Jay-Z dinsdag en woensdag optreden. Het concert maakt deel uit van hun wereldtour On The Run II. Na een aantal concerten in het Verenigd Koninkrijk is Amsterdam aan de beurt.

Logo_rss_entry-153910

Kaarten Broederliefde donderdag in verkoop


ROTTERDAM - De kaartverkoop voor het concert van Broederliefde in Ahoy gaat donderdagochtend van start. Dat maakte de hiphopgroep dinsdag bekend. Het concert op 22 september is een alternatief voor de afgelaste show in het stadion van Sparta.

Logo_rss_entry-153916

McDonald’s plaatst 'kleinste restaurant van Nederland'


Een McDonald’s met een interieur identiek aan de bekende restaurants, maar deze biedt maar plaats aan maximaal 5 personen en heeft een oppervlakte van 12 m2. McDonald’s liet het kleinste Nederlandse McDonald’s restaurant tot nu toe bouwen, waarmee het deze zomer gasten verrast door heel Nederland. 

Logo_rss_entry-153921

Bezoekers van festival Milkshake mogen naakt


AMSTERDAM - Het populaire festival Milkshake, dat eind juli in Amsterdam plaatsvindt, krijgt dit jaar een een 'nude area' waar mensen alleen naakt naar binnen kunnen om zich ultiem vrij te voelen. Dit terrein heeft een speciale eigen ingang en men moet bij binnenkomst al zijn kleren uittrekken.

Logo_rss_entry-153866

Ziekteverzuim in horeca opnieuw het laagst


Het ziekteverzuim in Nederland lag in het eerste kwartaal van dit jaar op het hoogste niveau sinds de eerste drie maanden van 2007, vooral door de griepepidemie. In de horeca is het ziekteverzuim met 2,3 procent opnieuw het laagst. 

Logo_rss_entry-153869

Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019 van start


De strijd om het Beste Leerbedrijf Horeca gaat weer van start. Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) organiseert namens de branche de wedstrijd voor de vierde keer. 

Logo_rss_entry-153891

Sterrestaurant Katseveer gaat koken op ponton in de Oosterschelde


Rutger en Jessica van der Weel, eigenaren van sterrestaurant Katseveer in Wilhelminadorp, hebben weer een bijzondere activiteit toegevoegd aan hun repertoire. Ze gaan voor 100 gasten koken op een drijvend ponton op de Oosterschelde. 

Logo_rss_entry-153898

Years & Years in januari terug in Nederland


AMSTERDAM - Years & Years komt terug naar Nederland. De Britse synthpopact, die afgelopen weekeinde nog op Pinkpop stond, geeft op 25 januari een concert in AFAS Live. Dat maakte MOJO dinsdag bekend.

Logo_rss_entry-153900

André Kuipers geeft derde show in Ziggo Dome


AMSTERDAM - De eerste twee shows van André Kuipers in de Ziggo Dome op 3 november zijn al bijna uitverkocht en daarom plakt de astronaut er een derde liveshow op diezelfde ochtend aan vast.

Logo_rss_entry-153903

Sterrestaurant Amarone: Jan van Dobben volledig eigenaar


Jan van Dobben wordt met ingang van 1 juli 2018 volledig eigenaar van sterrestaurant Amarone in Rotterdam. De chef was sinds vorig jaar al mede-eigenaar van het restaurant van Gert Blom. 

NHG Video

NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht