NHG Horecanieuws

Logo_rss_entry-149485

Gijs Verbeek van Central Park by Ron Blaauw naar De Hotels van Oranje


De Hotels van Oranje heeft twee nieuwe leidinggevenden. Gijs Verbeek is aangetreden als nieuwe chef-kok en gaat zijn culinaire kennis inzetten bij Restaurant Dutch! en Grand Café ’t Elfde Gebod in Noordwijk. Friso Bouwmeester, nu ruim 10 jaar werkzaam voor de Hotels van Oranje, is de nieuwe restaurant manager van het restaurant. 

Logo_rss_entry-149430

Horeca wil compensatie voor sluiting rookhok


DEN HAAG (ANP) - Een plan om rookruimten te verbieden in de horeca, heeft grote impact op de sector. De horeca-ondernemers willen financieel gecompenseerd worden voor investeringen die ze hebben gedaan. Dat meldt Koninklijke Horeca Nederland (KHN) vrijdag.

Logo_rss_entry-149475

Belgisch horecakoppel start nieuw concept na verlies Michelinster L’épicerie du Cirque


De ondernemers van voormalig Michelinsterrestaurant l’épicerie du Cirque in Antwerpen, dat eind april na meer dan 12 jaar de deuren sloot, gooien het over een andere boeg. Horecakoppel Dennis Broeckx en Ellen Destuyver openden vrijdag 18 mei op een andere locatie een nieuw concept: L’épicerie du Cirque-under the Palm Trees. 

Logo_rss_entry-149334

Pand Moulin Bistronomie van chef Raymond Prinsen in de verkoop


Het pand van voormalig sterrestaurant De Stenen Tafel en later van Moulin Bistronomie in Borculo staat in de verkoop. Chef Raymond Prinsen gaat er definitief niet meer koken. Gea Meppelink gaat door met het naastgelegen Olliemölle. 

Logo_rss_entry-149296

Eerste no waste menu van Nederlandse cateraar


Famous Flavours wil iets doen aan de voedselverspilling door cateraars. ‘Bijna alle grote cateringbedrijven maken vóór een event de borden op. Zijn er 150 no shows? Dan kunnen deze maaltijden worden weggegooid. Wij willen het anders gaan doen.’ 

Logo_rss_entry-149036

Hotelconcept CityHub opent tweede vestiging in Rotterdam


CityHub heeft een tweede vestiging in Witte de Withstraat in Rotterdam geopend. Met 126 futuristische slaapunits, een ‘digital first’ lobby én een app die reizigers wegwijs maakt in de stad, haakt CityHub in op de behoeftes van de travel savvy millennial. 

Logo_rss_entry-149026

ZAZ nu ook naar Amsterdam


UTRECHT/AMSTERDAM - De ster van het nieuwe Franse lied ZAZ staat op 12 februari in de AFAS Live in Amsterdam. Haar concert in juni van dit jaar in Utrecht, haar eerste volledige concert in Nederland, was razendsnel uitverkocht.

Logo_rss_entry-148958

Sergio Herman: tweede Frites Atelier in België


Sergio Herman opent in België binnenkort zijn tweede vestiging van Frites Atelier. Naast Antwerpen krijgt nu ook Gent de culinaire frites van de sterrenchef. In Nederland zijn al locaties in Den Haag, Utrecht en Arnhem. Naast Frites heeft Herman het assortiment inmiddels uitgebreid met een eigen reeks kroketten. 

Logo_rss_entry-148957

Parkpop strikt Roy Ayers voor de vrijdagavond


DEN HAAG - Parkpop, dat tegenwoordig het hele weekend bestrijkt, trapt op vrijdag 22 juni af met Parkpop Downtown op diverse locaties in het centrum van Den Haag. Als grootste blikvanger heeft de organisatie de Amerikaanse jazzmuzikant Roy Ayers geprogrammeerd. De 77-jarige vibrafonist speelt die vrijdagavond met zijn band op het podium van het ...

Logo_rss_entry-148942

Rotterdamse nachtclub begint met livemuziek


ROTTERDAM - Voormalig Idols- en Popstar-deelnemer Dewi Pechler is zondag de eerste artiest die live gaat optreden in nachtclub Villa Thalia in Rotterdam. De club aan de Kruiskade die sinds 2014 bestaat wil, naast dance-events, ook ruimte bieden aan livemuziek en nieuw muzikaal talent. Thalia vergelijkt zichzelf met Paradiso in Amsterdam, TivoliV...

Logo_rss_entry-148808

La Cubanita opent 50ste vestiging


Tapasketen La Cubanita heeft vorige week de deuren van haar vijftigste restaurant geopend. Het vijftigste restaurant van de keten -onbeperkt tapas voor 17,50 euro of 22,50 in het weekend- staat in Ede. Eigenaren zijn Pieter de Jong en Marissa van der Vaart. 

Logo_rss_entry-148815

Foodconcept Eazie geeft korting aan gasten die meer bewegen


Foodconcept Eazie uit Den Haag gaat gasten die 10.000 stappen per dag zetten, belonen met 2 euro korting per dag. Hiermee wil Eazie haar gasten uitdagen en helpen zich fit te voelen. 

Logo_rss_entry-148816

Groei van Loetje stopt niet: nu ook naar Leeuwarden


De uitrol van restaurantketen Loetje stopt maar niet. Loetje – beroemd om haar biefstuk – komt nu ook naar Leeuwarden. De geplande openingsdatum is november 2018. Loetje kondigde eerder al nieuwe zaken aan in Nijmegen, Amsterdam Zuidas, Reeuwijk en Almere. 

Logo_rss_entry-148827

Croquetten Boutique levert nu ook aan de horeca


Speciaalzaak Croquetten Boutique in Utrecht is begonnen met de levering aan horecazaken. Een half jaar na de opening is zowel in Utrecht als ver daarbuiten vraag naar de luxe, huisgemaakte kroketten. Dit meldt Snackkoerier. 

Logo_rss_entry-148828

Nieuwe uitbater voor voormalig Twee Gebroeders in Etten-Leur


Er is een nieuwe uitbater gevonden voor het voormalige horecabedrijf Twee Gebroeders in Etten-Leur. Dit bedrijf stond onder Bijzonder Beheer van de lokale Rabobank. De historische boerderij die al een jaar leegstond komt in handen van de familie Fikke. Dit zijn bekende horecaondernemers met meerdere zaken in Etten-Leur. 

Logo_rss_entry-148840

Hotel Marquette in handen van Relaxed Hospitality Group


Hotel Marquette en het bijbehorende Chateau Marquette in Heemskerk worden vanaf 29 juni geëxploiteerd door Relaxed Hospitality Group uit Haarlem. Het hotel, nu nog onder de vlag van NH Hotels, wordt gemoderniseerd en het restaurant is vanaf 1 juli ook geopend voor niet-hotelgasten. 

NHG Video

NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht