NHG Horecanieuws

Logo_rss_entry-136802

Lloyd Hotel Amsterdam officieel verkocht


Het Lloyd Hotel in Amsterdam heeft per 14 februari een nieuwe eigenaar. Rocco Veenboer neemt het hotel over van de oprichters Gerrit Groen, Suzanne Oxenaar (artistiek directeur), Otto Nan (zakelijk directeur). In 2016 nam Veenboer het gebouw van Wooncorporatie De Key over, nu komt ook de exploitatie in zijn handen. 

Logo_rss_entry-136784

Seth Meyers voor jubileumshow naar Amsterdam


AMSTERDAM - Seth Meyers komt naar Amsterdam voor twee shows in Carré. De Amerikaanse komiek en talkshowhost treedt 14 juli op ter ere van het 25-jarige jubileum van Boom Chicago.

Logo_rss_entry-136765

Gastropaviljoen XV: jaarrond gastronomie in Texels paviljoen


Op het strand van Texel is in januari gestart met de bouw van een gastropaviljoen. Bij strandafslag Paal 15 wordt een jaarrond paviljoen gebouwd. Eind april zal hier Gastropaviljoen XV openen. 

Logo_rss_entry-136777

'Winemakers Dinner' Ron Blaauw op Amsterdam Wine Festival


Het Amsterdam Wine Festival heeft met de ‘Winemaker’s Dinners’ een nieuw element toegevoegd aan het wijnevenement. Van 16 tot en met 18 maart wordt het Machinegebouw bij de Westergasfabriek omgetoverd tot pop-up restaurant, waar Ron Blaauw wordt gekoppeld aan het Spaanse Rioja wijnhuis ‘Ramón Bilbao’. 

Logo_rss_entry-136762

Jacob Jan Boerma maakt signature bowl voor Abel's Deli


Abel’s Deli, een uniek foodconcept, heeft haar eerste City Store geopend. Sterrenchef Jacob Jan Boerma en patissier Hidde de Brabander hebben een belangrijk aandeel in dit concept. 

Logo_rss_entry-136754

3FM haalt Editors naar Nederland


HILVERSUM - De Britse band Editors treedt op donderdag 8 maart op in het Nationaal Museum in Soesterberg. Het is het eerste optreden onder de noemer 3FM Exclusive, een nieuw concept van 3FM om artiesten te laten optreden op bijzondere locaties.

Logo_rss_entry-136773

Don Diablo toert door Europa voor KWF


AMSTERDAM - Don Diablo slaat voor zijn Europese tournee, die hij op 7 maart begint in Stockholm, de handen ineen met KWF Kankerbestrijding. De opbrengsten van de tour doneert de Nederlandse producer en dj aan het KWF. Tickets voor A Better Future Tour kosten 10 euro.

Logo_rss_entry-136585

China speelt op zeker in Jaar van de Hond


PEKING (ANP) - China viert vrijdag nieuwjaarsdag, waarmee het Jaar van de Hond begint. Volgens de Chinese overlevering is dat jaar er een om op zeker te spelen en geen nieuwe avonturen aan te gaan.

Logo_rss_entry-136419

ROC Midden Nederland zet zich in voor terugdringen horeca-vacatures


Horecastudenten en -bedrijven hebben elkaar op dinsdag 13 februari ontmoet tijdens speeddates van het Facility, Horeca & Travel-college in Nieuwegein. ROC Midden Nederland en het bedrijfsleven sloegen de handen ineen om het aantal openstaande mbo-vacatures terug te dringen. 

Logo_rss_entry-136434

Kasteel de Wittenburg haalt nieuwe maître uit Koninklijk huis


Martin van der Zwan maakt na 18 jaar de overstap van de Dienst van het Koninklijk Huis naar Kasteel de Wittenburg in Wassenaar. In zijn functie als maître d’hôtel is hij zowel hoofd van de banqueting brigade als van het te openen à la carte restaurant. 

Logo_rss_entry-136433

Eerste alcoholvrije speciaalbier Brand: Weizen 0.0


Brand introduceert met haar Weizen 0.0, het eerste alcoholvrije speciaalbier van van het merk. Met de Weizen 0.0 speelt de brouwer in op de trend van alcoholvrije bieren. ‘Het beste van twee werelden.’ 

Logo_rss_entry-136432

Concert Rob de Nijs in Oude Luxor afgelast


ROTTERDAM - Het jubileumconcert dat Rob de Nijs woensdagavond zou geven in het Oude Luxor Theater in Rotterdam gaat niet door, laat het theater weten. Zijn vrouw is plotseling opgenomen in het ziekenhuis.

Logo_rss_entry-136399

Extra Ahoy-show voor BLØF


AMSTERDAM - BLØF treedt aan het eind van het jaar niet één, maar twee keer op in Ahoy. Dat maakte het managementbureau van de band woensdag bekend. De kaartverkoop voor de show op 15 december ging zo snel, dat besloten is om een extra show toe te voegen. De Zeeuwse groep is ook op 14 december te zien in Rotterdam.

Logo_rss_entry-136400

Camila Cabello met eigen show naar Nederland


AMSTERDAM - Camila Cabello komt voor het eerst naar Nederland met een solo-optreden. De Cubaans-Amerikaanse zangeres en songwriter staat op woensdag 13 juni op het podium in AFAS Live in Amsterdam, maakte concertorganisator Mojo woensdag bekend. Het optreden maakt onderdeel uit van de Never Be The Same Tour.

Logo_airbnb_logo

Airbnb Texel, Zandvoort en Bergen net zo groot als Amsterdam


Verhoudingsgewijs worden op Texel, in Zandvoort en in Bergen vrijwel net zoveel Airbnb-slaapplaatsen aangeboden als in Amsterdam, 3 à 4% van het totale woningaanbod. Zo blijkt uit onderzoek van de provincie Noord-Holland.

Logo_rss_entry-136182

Rookruimtes in horeca niet meer toegestaan


DEN HAAG (ANP) - Speciale rookruimtes in horeca-gelegenheden vallen niet langer buiten het algehele rookverbod. Het gerechtshof in Den Haag heeft dinsdag bepaald dat de uitzondering voor rookruimtes in horeca-inrichtingen ongeldig is.

NHG Video

NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht