NHG Horecanieuws

Logo_rss_entry-157182

Carolina Dijkhuizen doet Donna Summer-tribute


AMSTERDAM - Zangeres en actrice Carolina Dijkhuizen gaat het komende seizoen de theaters in met een tribute aan Donna Summer. In Thank God It’s Donna brengt Dijkhuizen de grootste hits van de ‘Queen of Disco’ ten gehore. Tegelijkertijd vertelt zij het levensverhaal van Summer, die in 2012 overleed.

Logo_rss_entry-157188

Regisseur John Carpenter komt naar Nederland


UTRECHT - Filmregisseur John Carpenter treedt op 10 oktober op in Nederland. De zeventigjarige maker van klassiekers als Halloween, The Thing en Escape from New York treedt dan op in TivoliVredenburg in Utrecht.

Logo_rss_entry-157186

Tussenstand Publieksprijs Koffie Top 100 2018: TIM! aan kop


Na de eerste week stemmen voor de Publieksprijs in de Koffie Top 100 2018 gaat TIM! in Sevenum in de eerste tussenstand Publieksprijs Koffie Top 100 2018 aan kop met ruim 460 van de tot nu toe dik 5300 uitgebrachte stemmen. 

Logo_rss_entry-157079

Misset Horeca blikt terug op Terras Top 100 in digitaal magazine


Het evenement rondom de Terras Top 100 2018 was één groot feest op 3 juli 2018 in Staverden. Onder een strakblauwe hemel vierden ruim 400 aanwezigen hun notering in de lijst en werden diverse prijswinnaars letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. Een terugblik in beeld en geluid is nu verpakt in een digitaal magazine. 

Logo_rss_entry-157081

Na zonneschijn komt regen


WAGENINGEN (ANP) - Aan de extreme droogte in Nederland van de afgelopen maanden komt binnenkort toch een einde. Die kans wordt met de dag groter, zegt MeteoGroup in Wageningen.

Logo_rss_entry-157088

Hotel de Bloemenbeek: dakpannen met zonnecellen


Landhuis Hotel de Bloemenbeek in De Lutte heeft dakpannen laten plaatsen met daarin zonnecellen. Raymond Strikker: ‘Het zijn mini-zonnepanelen die met elkaar geschakeld zijn. De traditionele grote panelen passen niet bij ons hotel. Deze pannen wel. Sterker nog, van afstand zie je geen verschil.’ 

Logo_rss_entry-157087

Ronnie Flex speciale gast bij Ladies of Soul


AMSTERDAM - Rapper Ronnie Flex en soulzanger Steffen Morrison treden op tijdens de twee concerten van Ladies of Soul in de Ziggo Dome. De Ladies of Soul - Glennis Grace, Edsilia Rombley, Berget Lewis en Candy Dulfer - worden begeleid door een veertienkoppige liveband en hebben de twee als gastartiest uitgenodigd voor 15 en 16 februari 2019.

Logo_rss_entry-156921

Directeur La Place zwaait af


VEGHEL (ANP) - Bart van den Nieuwenhof stapt op als algemeen directeur van restaurantketen La Place. Hij zwaait in september af als manager van het bedrijf, maakt eigenaar Jumbo bekend. Wie hem gaat opvolgen, is nog niet bekend.

Logo_rss_entry-156930

Twenty One Pilots komt naar Ziggo Dome


AMSTERDAM - Het Amerikaanse duo Twenty One Pilots komt met The Banditø Tøur naar Europa en doet daarbij op 12 maart de Ziggo Dome in Amsterdam aan. Gelijktijdig met de bekendmaking bracht het duo ook de nieuwe singles Jumpsuit en Nico And The Niners van het aankomende studio-album Trench uit.

Logo_rss_entry-156887

André Kuipers vlagt parade Elfwegentocht af


DRACHTEN - Astronaut en ambassadeur van de aarde André Kuipers hanteert op zaterdag 14 juli in Drachten de startvlag voor de slotparade van de Elfwegentocht.

Logo_rss_entry-156885

Sterchef Andrew Wong opent restaurant Kym's in Londens The Bloomberg Arcade


Topchef Andrew Wong opent restaurant Kym’s in Londen in september. Het restaurant opent de deuren in The Bloomberg Arcade, waar nog negen andere onafhankelijke restaurants open gaan. 

Logo_rss_entry-156806

Incredibles 2 passeert 300.000 bezoekers


AMSTERDAM - Het tweede deel in de serie The Incredibles blijft een grote hit in de Nederlandse bioscopen. De digitale animatiefilm van studio Pixar staat al bijna drie weken bovenaan de lijst met best bezochte bioscooptitels. In totaal trok Incredibles 2 tot nu toe al 300.000 bezoekers, blijkt uit de cijfers van de Nederlandse theaters.

Logo_rss_entry-156764

Wijn: Pays d’Oc IGP Collectie voor 2018


Peter Klosse en wijnschrijfster Esmee Langereis zaten namens Nederland in het internationale team dat de Pays d’Oc IGP Collection 2018 heeft samengesteld. Ze proefden blind wijnen die in aanmerking kwamen voor de Indication Géographique Protégée en stelden samen met de andere juryleden een lijst op van 19 wijnen. 

Logo_rss_entry-156765

WestCord WTC Hotel Leeuwarden gaat samenwerken met ​Blooming Bakery


WestCord WTC Hotel Leeuwarden gaat samenwerken met Blooming Bakery. Tijdens zakelijke evenementen en congressen serveert het hotel diverse huisgemaakte taarten en brownies gemaakt door Blooming Bakery. Ook in de restaurants van het hotel wordt het gebak geserveerd. 

Logo_rss_entry-156752

Presentator John Williams biedt ‘hulp bij vieze hotelkamers’


Presentator John Williams brengt een schoonmaaktasje op de markt dat hij presenteert als ‘hulp bij vieze hotelkamers.’ Het gaat om de Mr. John’s Travel Hygiene kit. Het tasje kost bijna 8 euro en bevat onder meer een schoonmaakdoekje en een uv-lamp. 

Logo_rss_entry-156754

The Black Eyed Peas komen naar Amsterdam


AMSTERDAM - The Black Eyed Peas gaan na acht jaar weer op tournee door Europa. Tijdens de Masters Of The Sun Tour doet de Amerikaanse band ook Amsterdam aan, op 13 november in AFAS Live.

NHG Video

NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht