NHG Horecanieuws

Normal_rss_entry-3905

Faithless eind dit jaar in Ziggo Dome


AMSTERDAM - Faithless komt eind dit jaar naar Nederland. De Britse danceact verzorgt op zondag 13 december een concert in de Ziggo Dome, maakte concertorganisator Mojo vrijdag bekend.

Normal_rss_entry-3885

Conservatorium Hotel verlicht met regenboogkleuren voor Gay Pride


Geheel in het teken van de Gay Pride Amsterdam 2015, is de gevel van het Conservatorium Hotel deze hele week verlicht met regenboogkleuren.

Normal_rss_entry-3883

Plannen voor hotel in Gemavo-fabriek Eibergen


De 24-jarige Dirk Jan Heinen uit het Gelderse Halle wil een voormalige fabriek die al jaren leegstaat in Eibergen, omtoveren tot een budgethotel.

Normal_rss_entry-3882

Nederlandse bierexport bereikt record


Nederlandse bierbrouwers hebben vorig jaar een nieuw exportrecord behaald. Ze exporteerden voor bijna 1,6 miljard euro aan bier, een stijging van 4 procent. Dat meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vrijdag.

Normal_rss_entry-3879

Fooi 1000 euro van Dennis Weening bleek toch een stunt


De fooi van 1000 euro die tv-presentator Dennis Weening afgelopen week een serveerster op het terras van café Fier in Amsterdam gaf, bleek een stunt van Chocomel.

Normal_rss_entry-3781

First class vliegen met sterrendiner


De First Class passagiers van Emirates kunnen sinds 30 juli op verschillende routes van en naar Dubai genieten van een sterrendiner met bijpassend wijnarrangement. Dit werd samengesteld door culinaire experts, waaronder tweesterrenchef Pascal Tingaud.

Normal_rss_entry-3778

Kraanwater blijft populair


Nederlanders gebruiken thuis, op het werk en tijdens het sporten het liefste drinkwater uit de kraan.

Normal_rss_entry-3776

Food vaker via internet


Het aantal consumenten dat food- of foodgerelateerde producten aanschaft via internet is het afgelopen jaar met 5 procent gestegen.

Normal_rss_entry-3800

HelloFresh brengt app uit


AMSTERDAM - Maaltijdbezorgdienst HelloFresh heeft een app gelanceerd. Daarmee kunnen klanten hun bestellingen beheren en recepten opzoeken. Dat laat het bedrijf donderdag weten.

Normal_rss_entry-3711

Ook Guus Meeuwis op Libelle Outdoor


HOOFDDORP - Guus Meeuwis en Kenny B. zijn toegevoegd aan de line-up van de eerste editie van Libelle Outdoor. Libelle houdt het evenement van zaterdag 26 tot en met woensdag 30 september op het E3 Strand in Eersel. Eerder werd de komst van The Common Linnets en Douwe Bob al aangekondigd.

Normal_rss_entry-3631

Zieke Marianne Weber zegt optredens af


AMSTERDAM - Marianne Weber is ziek en daarom moet ze een aantal optredens afzeggen, zo laat ze haar fans weten via Facebook.

Normal_rss_entry-3578

Dahlia's op 125e sterfdag Vincent van Gogh


AMSTERDAM (ANP) - Op het Museumplein in Amsterdam is de 125e sterfdag van kunstenaar Vincent van Gogh (1853-1890) woensdag herdacht met 50.000 dahlia's. De corsogemeenschap uit Zundert heeft op het plein een dahliatableau gebouwd met een van Vincents zelfportretten. Het is een eerbetoon aan haar beroemdste inwoner, want het Brabantse Zundert was...

Normal_rss_entry-3580

Rotterdams café Melief Bender brouwt eigen bockbier


Melief Bender is volgens eigenaar Rober Willemsen het eerste café in Rotterdam dat een eigen bockbier brouwt. Vanwege de stijgende vraag besloot Willemsen het eigen speciaalbier te fabriceren.

Normal_rss_entry-3563

'Comazuipers moeten meebetalen aan hulp'


Zogenoemde comazuipers zouden de ziekenhuisrekening tenminste deels zelf moeten betalen. Dit vindt althans een ruime meerderheid van meer dan 80 procent van de Nederlanders, zo blijkt uit een onderzoek dat het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) woensdag heeft gepubliceerd.

Normal_rss_entry-3466

Record voor grootste ijsje ter wereld


Hennig Olsen, een ijscoman uit Noorwegen heeft op 26 juli in Zweden het record gepakt voor het grootste ijsje ter wereld. Alleen het hoorntje weegt al 75 kilo.

Normal_rss_entry-3456

Dineren en expositie van naaktstudies in Rembrandt Tower Boardroom


De Rembrandt Tower Boardroom in Amsterdam wordt van 21 september tot en met Rembrandts sterfdag op 4 oktober omgetoverd tot een restaurant. Gasten kunnen er genieten van een 5-gangen diner, omringd door een expositie van naaktstudies van Rembrandt en zijn leerlingen.

NHG Horecavacatures

NHG Video

NHG Nieuwsoverzicht