NHG Horecanieuws

Normal_14250426040031_2

3JS zeggen optreden af wegens griep


(Novum) - De 3JS treden vrijdagavond niet op in Aalsmeer. Muzikant Jaap Kwakman laat vrijdag op Facebook weten dat hij griep heeft.

Logo_amsterdam_logo_gemeente_konings_kroon

Op Koningsdag twaalf dancefeesten in Amsterdam


(Novum) - Amsterdam telt dit jaar op Koningsdag twaalf grote dancefeesten. De feesten vinden onder meer plaats op de NDSM-werf, bij de RAI, bij het Olympisch Stadion en in de Houthavens in Amsterdam-West.

Normal_14250277260011_1

Horeca beleeft beste jaar sinds 2008


(Novum) - De Nederlandse horeca heeft vorig jaar het beste jaar beleefd sinds het uitbreken van de economische crisis in 2008. Dat blijkt uit cijfers die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vrijdag openbaarde. Over heel 2014 lag de omzet van de horeca 5,6 procent hoger dan een jaar eerder, waarmee een recordgroei in de boeken werd gezet.

Normal_dj_hardwell

538 viert Koningsdag met Hardwell


(Novum) - Radio 538 viert Koningsdag dit jaar weer in Breda. Dit jaar viert de radiozender het feest samen met dj Hardwell, zo maakte de zender donderdag bekend.

Logo_kingsland_festival_2015

Kingsland Festival in Amsterdam en Den Bosch


(Novum) - Het Kingsland Festival is dit jaar verspreid over twee locaties. Behalve in Amsterdam is er op Koningsdag 27 april een gelijktijdige editie in Den Bosch.

Normal_dotan_singer_songwriter

Dotan in december in Ziggo Dome


(Novum) - Dotan geeft op 21 december een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Met het concert sluit de zanger twee succesvolle jaren rond zijn bekroonde album 7 Layers af, meldde zijn management woensdag.

Normal_utrecht_dom_halve_maan_gedraaid

Moslimbenefiet Utrecht gaat definitief door


(Novum) - Het moslimgala in Utrecht gaat zondag definitief door. Partycentrum Luxury, waar de benefietbijeenkomst wordt gehouden, heeft de organisatie laten weten dat de gasten toch mogen komen. Het centrum zegde het omstreden feest eerder af, maar heeft woensdag na advies van gemeente en politie alsnog het groene licht gegeven, zo liet een woor...

Normal_stem_schreeuw_jongentje

'De Stem' klinkt in het Concertgebouw


(Novum) - In het Concertgebouw in Amsterdam is komend seizoen regelmatig 'De Stem' te beluisteren. Het gezongen en soms gesproken woord staat centraal in het programma voor 2015 en 2016, maakte de muziektempel woensdag bekend.

Logo_pinkpop_2015_logo_2

Programma Pinkpop bekend


(Novum) - Elbow, Faith No More, Avicii, Anouk, Kensington, Counting Crows, De Jeugd van Tegenwoordig en Sam Smith zijn toegevoegd aan het programma van de 46e editie van Pinkpop. Dat maakte 3FM-dj Giel Beelen woensdag bekend tijdens de jaarlijkse persconferentie in Paradiso.

Normal_barcaccia_fontein_rome

Museum houdt benefietavond na rellen Rome


(Novum) - Het Allard Pierson Museum in Amsterdam houdt donderdagavond een benefietactie om geld in te zamelen voor herstel van de schade na de recente supportersrellen in Rome. Onder de titel Wij zijn Romeinen organiseert het museum een programma met lezingen en muziek. De aftrap is om 20.30 uur, gelijktijdig met het begin van de wedstrijd Feyen...

Normal_anouk_pinkpop_2012

Anouk voor zesde keer op Pinkpop


(Novum) - Anouk staat op de 46e editie van Pinkpop. Dat heeft het festival bekendgemaakt aan mediapartner Metro.

Normal_14247934300021_1

Nieuw twintigje onthuld


(Novum) - De Europese Centrale Bank heeft dinsdag het nieuwe biljet van 20 euro onthuld. De nieuwe biljetten zijn beter beveiligd dan de huidige twintigjes en worden in november in omloop gebracht, maakte de ECB bekend.

Logo_motorbeurs_2015_logo

Beurs luidt start nieuwe motorseizoen in


(Novum) - De MOTORbeurs staat weer voor de deur en daarmee de start van het nieuwe motorseizoen. Veel liefhebbers die zich in de winter niet op de motor wagen, grijpen het jaarlijkse evenement aan om hun voertuig uit de stalling te halen. En dan is het oerend hard op weg naar de Jaarbeurs in Utrecht, waar vanaf donderdag tot en met zondag de 31 ...

Normal_zandsculptuur_neushoorn

Expo zandsculpturen dicht door bevingen


(Novum) - Een zandsculpturenexpositie in Zuidlaren wordt grotendeels gesloten, nu veel beelden beschadigd zijn geraakt door de aardbeving twee weken geleden bij Kropswolde. Het Sculpture Park kan de veiligheid van bezoekers niet langer garanderen, meldde directeur John Franke dinsdag.

Normal_park_de_hoge_veluwe_toegangsbord

De Hoge Veluwe trekt 65.000 bezoekers meer


(Novum) - Het Nationale Park De Hoge Veluwe heeft een goed jaar achter de rug. In 2014 gingen ruim 580.000 bezoekers langs de kassa, ongeveer 65.000 meer dan in het jaar daarvoor.

Logo_grolsch2__2_

Roemeen aan het roer bij Grolsch


(Novum) - De Roemeen Andrei Haret wordt op 1 april de nieuwe directeur van bierbrouwer Grolsch. Hij volgt de huidige directeur Tom Verhaegen op, die dan aan de slag gaat als Europees commercieel directeur van moederbedrijf SABMiller, zo werd maandag bekendgemaakt.

NHG Horecavacatures

NHG Video

NHG Nieuwsoverzicht