NHG Horecanieuws

Logo_rss_entry-137458

Brand Bierbrouwwestrijd in teken van Gose


De Brand Bierbrouwerij en Bier Consumenten Vereniging PINT gaan in de zevende editie van de Brand Bierbrouwwedstrijd op zoek naar de beste Gose. De winnaar mag zijn mildzurige tarwebier brouwen in de brouwerij in Wijlre. 

Logo_rss_entry-137459

Kipcrisis bij Kentucky Fried Chicken


Bijna twee derde van de Kentucky Fried Chicken-vestigingen in het Verenigd Koninkrijk heeft de deuren gesloten. De kip is namelijk op. Hoe kan dat? 

Logo_rss_entry-137461

Eric Swaghoven* eert koning met oranje bitterbal


Eric Swaghoven van sterrestaurant Valuas in Venlo heeft een Koningsbitterbal ontwikkeld. De knaloranje bitterbal is gevuld met pompoen en oud-Hollandse specerijen. Met de nieuwe snack eert de chef-kok Koning Willem-Alexander en Koningsdag. 

Logo_rss_entry-137468

HMS Host en Deliveroo gaan bezorgen aan de gate op Schiphol


HMSHost, Schiphol en Deliveroo gaan samenwerken. Passagiers kunnen voortaan eten laten bezorgen terwijl ze wachten bij hun gate. Een primeur voor Europese luchthavens. De passagiers bestellen met een mobiele telefoon bij Deliveroo waarna bezorgers op stepjes binnen een kwartier het eten bij brengen. Het eten komt van outlets van HMSHost. 

Logo_rss_entry-137321

Horecaketen De Beren opent eerste vestiging in Apeldoorn


Nabij het stadshart van Apeldoorn, aan de Molenstraat-Centrum opent restaurant De Beren op 22 februari de deuren. Het restaurant ligt aan het Apeldoornse kanaal. 

Logo_rss_entry-137257

Ellen ten Damme in voorprogramma Aznavour


AMSTERDAM - Ellen ten Damme staat op 3 maart in het voorprogramma van het concert dat de Franse zanger Charles Aznavour in AFAS Live geeft. Dat bleek maandag in De Wereld Draait Door, waar Ellen ten Damme optrad.

Logo_rss_entry-137294

Chef-kok Luc Kusters* lanceert vatgerijpt bier voor bij diner


Chef-kok Luc Kusters van sterrestaurant Bolenius in Amsterdam brengt dinsdag 20 februari in samenwerking met Hertog Jan een serie vatgerijpt bier op de markt. Deze bieren zijn op smaak gebracht met VOC-specerijen, jeneverbes en vanille en zijn ontwikkeld om aan te sluiten bij aperitief, voor-, hoofd- en nagerechten. 

Logo_rss_entry-137253

Simple Minds viert jubileum in Paradiso


AMSTERDAM - De Schotse newwave-groep Simple Minds geeft maandag een speciale show in Paradiso. De band van zanger Jim Kerr bestaat in dit jaar veertig jaar en Amsterdam is een van de haltes van de tournee Walk Between Worlds, naar het gelijknamige album dat de band begin februari uitbracht.

Logo_rss_entry-137287

Jason Donovan op Parkpop Saturday Night


DEN HAAG - Jason Donovan gaat zaterdag 23 juni op muziekfestival Parkpop in het Zuiderpark in Den Haag optreden. Eerder maakte de organisatie de komst van Kim Wilde en Clouseau voor de zaterdagavond bekend. Het driedaagse festival is op 22, 23 en 24 juni.

Logo_rss_entry-137189

Parkheuvel** introduceert Long Lasting Lazy Lunch


Sterrenrestaurant Parkheuvel in Rotterdam introduceert de Long Lasting Lazy Lunch. Deze zes uur durende lunch is een verwenmiddag met het doel om gasten volledig opgeladen aan een nieuwe werkweek te laten beginnen. 

Logo_rss_entry-137146

Bar Alt: restaurant combineert alleen bier met spijs


In Amsterdam opent in mei 2018 Bar Alt op het Stadionplein. Een gastronomisch restaurant dat alleen bier gaat combineren met spijs. ‘Eigenlijk is bier beter om spannende combinaties mee te maken dan wijn. Wijn bevat altijd zuren, terwijl je met bieren ook beschikt over mooie bitters en zelfs umami.’ 

Logo_rss_entry-137157

Soenil Bahadoer en Takis Panagakis: ‘afkomst in opkomst’ diner


Restaurant Elea in Rijswijk van Takis Panagakis en Bib Kuyp heeft op dinsdag 20 maart Soenil Bahadoer als ‘gastchef’. Panagakis – met Griekse roots – en Bahadoer – geboren Suriname in een traditioneel Hindoestaans gezin – koken samen een ‘afkomst in opkomst’ diner van 7 gangen. 

Logo_rss_entry-137167

Nieuw bestuur ONCE


Sinds januari staat er een (gedeeltelijk) nieuw Bestuur aan het roer van ONCE (Officieel Netwerk Catering Events). 

Logo_rss_entry-137180

Dick Koerselman nieuwe voorzitter FNV Horecabond


Dick Koerselman is door de leden van FNV Horecabond verkozen tot voorzitter tijdens het Ledencongres op maandag 19 februari. Vanaf 1 april zal hij het voorzitterschap overnemen van Ben Francooy. 

Logo_khn_logo

Hoe waardeert u de dienstverlening van KHN?


Op zondag 18 februari 2018 heeft KHN al haar leden een enquête gestuurd over de dienstverlening van KHN. Wij zijn benieuwd waar u tevreden over bent. En waar KHN volgens u nog kan verbeteren? Wij horen uw wensen en behoeften graag.

Logo_rss_entry-137138

Roxeanne Hazes en Tim Knol op Life I Live


DEN HAAG - Roxeanne Hazes en Tim Knol behoren tot de eerste namen van de line-up van het Haagse Koningsdagfestival The Life I Live. Ook Death Alley, The Homesick, Andy Frasco, Kornél Kovács, Gallowstreet, EUT, Koffie, Evil Empire Orchestra, Bon Voyage Organisation, The Yawpers, Batobe, Dr. Meraki en Dazion maken hun opwachting, zo heeft de organ...

NHG Video

NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht