NHG Horecanieuws

Logo_538_koningsdag

538Koningsdag uitverkocht


(Novum) - HILVERSUM - 538 Koningsdag, het Oranjefeest van Radio 538 op 27 april in Breda, is binnen drie uur uitverkocht. Dat maakte de radiozender vrijdag bekend.

Normal_jean-jacques_annaud

Jean-Jacques Annaud komt naar Amsterdam


(Novum) - AMSTERDAM - De veelgeprezen Franse filmmaker Jean-Jacques Annaud komt naar Amsterdam. De 71-jarige regisseur woont op 1 april de opening van de achtste editie van het CinemAsia Film Festival in de hoofdstad bij. Het festival in bioscoop Kriterion opent dan met zijn nieuwe film The Last Wolf.

Normal_oosterscheldekreeft

Oosterscheldekreeft levert 24.000 euro op


(Novum) - COLIJNSPLAAT - De eerste Oosterscheldekreeft van het seizoen is donderdag geveild voor 23.900 euro. Dat geld gaat naar de Stichting Pink Ribbon, dit jaar het goede doel van de veiling.

Normal_charles_aznavour

Charles Aznavour komt weer naar Nederland


(Novum) - AMSTERDAM - Charles Aznavour komt op 22 november nog een laatste keer naar Nederland. De Franse zanger geeft dan een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam, maakte Mojo Concerts donderdag bekend.

Normal_symphonica_in_rosso_marco_borsato_2015

Reeks Symphonica in Rosso door in 2016


(Novum) - AMSTERDAM - De reeks Symphonica in Rosso-concerten die Marco Borsato geeft in de Ziggo Dome, breidt zich uit naar volgend jaar. Donderdag werd een zevende show aan de lijst toegevoegd op donderdag 25 februari 2016. Kaarten voor die show zijn vanaf donderdag te koop.

Normal_hotel_bigarre_maastricht

Flink meer gasten voor Nederlandse hotels


(Novum) - DEN HAAG - Hotels, bungalowparken, campings en andere accommodaties in Nederland hebben vorig jaar aanzienlijk meer gasten ontvangen dan het jaar ervoor. Er kwamen vooral meer buitenlanders. Iets meer dan de helft van hen kwam uit Duitsland, het Verenigd Koninkrijk of Belgi. Dat heeft het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donder...

Normal_tour_de_france_2015_utrecht

Utrecht fietst in 100 dagen naar Tourstart


(Novum) - UTRECHT - Het duurt nog precies honderd dagen tot de Tour de France in Utrecht van start gaat. Donderdag geeft Tourdirecteur Christian Prudhomme op een school in Utrecht de officile aftrap. Burgemeester Jan van Zanen van Utrecht zet om precies half vier donderdagmiddag een enorme aftelklok in werking. Utrecht zal de komende maanden lan...

Logo_moskovskaya_stolichnaya_vodka

Rusland wint Nederlandse zaak om wodkamerken


(Novum) - ROTTERDAM - De Russische staat is eigenaar van wodkamerken Stolichnaya, Moskovskaya en Na Zdorovye. Dat heeft de rechtbank in Rotterdam woensdag bepaald.

Normal_matisse_2015

'Grootmeester moderne kunst' in het Stedelijk


(Novum) - AMSTERDAM - Het Stedelijk Museum in Amsterdam vindt dat de ,,absolute grootmeester van de moderne kunst'' na ruim zestig jaar weer een grote tentoonstelling verdient in Nederland. Het museum pakt daarom vanaf vrijdag flink uit met meer dan honderd werken van de Franse kunstenaar Henri Matisse (1869-1954).

Normal_symphonica_in_rosso

Extra show Symphonica in Rosso met Borsato


(Novum) - AMSTERDAM - Er is een derde show toegevoegd aan de reeks Symphonica in Rosso-concerten met Marco Borsato. Dat heeft de organisatie woensdag bekendgemaakt.

Normal_micha_wertheim

Nog extra voorstelling voor Wertheim in Carré


(Novum) - AMSTERDAM - Koninklijk Theater Carr in Amsterdam heeft een extra voorstelling bijgeboekt van cabaretier Micha Wertheim. De verkoop voor zijn debuut in op het majestueuze podium aan de Amstel ging zo hard, dat hij behalve 4 ook 5 juni in Carr speelt. Dat heeft impresariaat Bunker Theaterzaken woensdag gemeld.

Logo_bevrijdingspop_haarlem

Blaudzun en Mr. Polska op Bevrijdingspop


(Novum) - HAARLEM - Blaudzun, Mr. Polska en Mister & Mississippi treden dit jaar op tijdens Bevrijdingspop Haarlem. Dat maakte de organisatie dinsdag bekend. Het festival bestaat in 2015 35 jaar en is daarmee het oudste bevrijdingsfestival van Nederland.

Normal_symphonica_in_rosso

Marco Borsato terug met Symphonica in Rosso


(Novum) - AMSTERDAM - Marco Borsato is dit jaar weer gastheer van Symphonica in Rosso. Dat heeft hij maandagavond bevestigd in RTL Late Night. Het concert is dit keer in het Ziggo Dome, in plaats van het GelreDome in Arnhem waar de reeks tot nu toe was. Het evenement vindt plaats op 23 en 24 oktober.

Normal_normaal

Jubileumfestival Normaal uitverkocht


(Novum) - LOCHEM - Het jubileumfestival waarmee rockband Normaal op Hemelvaartsdag het veertig-jarig bestaan viert, is zo goed als uitverkocht. De band maakte maandag bekend daarom de voorverkoop te stoppen en in de eerste week van mei de laatste kaarten aan te bieden om de zwarte handel in kaarten tegen te gaan. Op het festivalterrein in Lochem...

Logo_koningsdag_2015_logo

Koningsdag eigentijds met oude elementen


(Novum) - DORDRECHT - Koning Willem-Alexander en koningin Mxima beginnen hun bezoek aan Dordrecht op Koningsdag op het Groothoofd, een kade langs het rivierenknooppunt van Oude Maas, de Noord en de Merwede. Daar vandaan gaat het koninklijke paar de stad door langs wat wordt genoemd de 'iconen' van Dordrecht. Het bezoek aan de stad gaat ruim twee...

Logo_willem_1

Koning Willem I in Nationaal Archief


(Novum) - DEN HAAG - De tentoonstelling '24 uur met Willem, koning van Nederland en Belgi' is vanaf 28 augustus te zien in het Nationaal Archief in Den Haag. De expositie toont bijzondere stukken uit het archief, zoals de eerste grondwet, de eerste troonrede en persoonlijke bezittingen van de koning, die de basis legde van hoe Nederland nu is.

NHG Horecavacatures

NHG Video

NHG Nieuwsoverzicht