Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Alles over sushi restaurant Amsterdam

Door Sushi restaurant Shiso
schedule 5 min
location_on [xx]km
Zelfs nu de corona besmettingen weer oplopen, zijn velen van plan om uit eten te gaan. Het zijn vooral jongeren die geen zin hebben om zelf in de keuken hun maaltijden te bereiden. Het is daarom een sterke aanrader om een sushi restaurant Amsterdam te bezoeken nu het nog kan. Sushi restaurants zijn uitstekende plaatsen om nieuwe smaken te ontdekken en om gezellig te dineren met cocktail. Suhsi is enorm populair onder de Nederlanders. De techniek vindt zijn oorsprong in Zuid-Oost Azië, waar men een manier ontdekte om vis langer goed te houden door het in rijst te rollen. Dit idee verspreidde zich al snel naar Japan, waar de sushi zoals wij deze nu kennen is ontstaan. Het geloof dat sushi van oorsprong uit Japan komt, is dus niet waar.  

Menukaart

Op de menukaarten van sushi restaurants Amsterdam zijn veel verschillende soorten gerechten te vinden. Er zit voor iedereen wel wat bij. Zowel vleesliefhebbers als vegetariërs en veganisten zullen niet voor teleurstellingen komen te staan. 

Het menu bestaat natuurlijk voornamelijk uit een uitgebreid assortiment aan sushi. Hierbij valt te denken aan sushi met avocado, krab, zalm en komkommer. Naast sushi zijn er ook salades en diverse soorten soepen te vinden voor de mensen die van een lichtere maaltijd houden. Ook voor frituurliefhebbers is er keuze genoeg. Denk maar aan loempia’s, inktvisringen, kaasloempia’s en gebakken banaan. Mocht er interesse zijn in een dessert, zit men ook zeker op de juiste plek. Bij de meeste sushi restaurants is er namelijk ijs in verscheidene smaken en crème brûlée te bestellen.

Sushi restaurant Amsterdam bezoeken

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in het bezoeken van een sushi restaurant Amsterdam, is het nu nog maar de vraag welk restaurant zij moeten bezoeken. De historische stad zit namelijk boordevol sushi restaurants die ieder unieke gerechten te bieden hebben. Hieronder staan een aantal suggesties.

Shiso is een sushi restaurant gelegen aan het Rembrandtplein 47 dat zeer goed staat aangeschreven en een enorm gezellige sfeer kent. De gerechten worden op een authentieke manier bereid door ervaren chefs die de kneepjes van het vak goed kennen. En dat proef je. Er zijn in totaal meer dan 100 gerechten te vinden op het menu, van klassieke sushi tot desserts.

Een ander, zeer bekend sushi restaurant Amsterdam is Sapporro, gelegen aan de Scheldestraat 99-H. Dit is een Japans Teppanyaki en sushi restaurant waar ook veel verschillende gerechten te bestellen zijn. Hier vindt men veel vlees- en visgerechten, waaronder hertenfilet en de bekende Wagyu biefstuk. 

Naast de bovenstaande restaurants, is Sumo Amsterdam 3 zeker een goede optie. Er zijn in dit restaurant, naast de sushi en nagiri, ook gerechten van de grill te vinden. De gerechten worden bereid met het oog op duurzaamheid. Daarom wordt er gewerkt met duurzame producten van betrouwbare leveranciers.

Door Sushi restaurant Shiso
Rembrandtplein 47, 1017 CT , Amsterdam
17 april '24 ( 8:25)

De praktische kant van glazen ramen in restaurants

Glazen ramen kunnen een prachtige toevoeging zijn aan het interieur van een restaurant, maar ze vereisen ook regelmatig onderhoud om ze in optimale staat te houden. Het is essentieel voor restaurantbeheerders om een goed onderhoudsplan op te stellen om de levensduur van de ramen te verlengen en ervoor te zorgen dat ze er altijd smetteloos uitzien voor de gasten.

15 april '24 ( 9:29)

Tips voor Slimme Financiële Strategieën

Geld is een essentiële brandstof voor elk bedrijf. Het stelt je in staat om te groeien, te investeren en je zakelijke doelen te bereiken. Het is echter niet alleen belangrijk om geld binnen te halen; het is net zo cruciaal om ervoor te zorgen dat het geld binnen jouw bedrijf efficiënt wordt gebruikt en blijft werken voor jouw voordeel. In dit artikel bespreken we enkele belangrijke tips en strategieën om geld binnen jouw bedrijf te laten werken.

08 april '24 ( 9:07)

Een persoonlijke touch in de horeca

Stel je voor, je loopt een café binnen en het eerste wat je ziet, is jouw drankje geserveerd in een glas met een grappig logo of een leuke spreuk erop. Dat is toch meteen een ander begin van je bedrijf? Precies dit effect bereik je met glazen bedrukken. Het lijkt een kleinigheid, maar zoiets simpels kan echt het verschil maken voor hoe mensen jouw tentje zien en over het praatje aan de bar of de tafel.

02 april '24 (10:32)

De grootste dranktrends van 2024

Wat zijn onze tips voor de dranktrends van 2024? Sommige dingen veranderen nooit in de steeds evoluerende drankenindustrie en een daarvan zijn enkele dranktrends die tot de verbeelding spreken van zowel barmannen als de man op straat. Wij denken dat dit deel uitmaakt van wat de voedingsmiddelen- en drankenindustrie zo aantrekkelijk maakt; ze evolueren voortdurend, verleggen de grenzen en zijn flexibel in het omgaan met de veranderingen in de gewoonten van de consument. Daarom voorspellen we dat de volgende dranktrends in 2024 helemaal populair worden. 

18 maart '24 (15:31)

Waarom werken in de horeca fantastisch is

Ben jij op zoek naar een coole carrière waar je nooit een dag twee keer beleefd, waar de vonken er altijd vanaf spatten en je omringd wordt door een levendige sfeer? Dan ben jij voor de horeca gemaakt! 

14 maart '24 (12:12)

Geef wijn drinken extra charme: laat uw wijnglazen graveren

Wijnglazen: we kunnen er eigenlijk nooit genoeg hebben. Dat geldt als privépersoon, maar nog veel meer als horecaondernemer. Want het ene moment hebt u wellicht slechts 10 mensen in uw zaak, een uur of dag later kan dat zomaar het tienvoudige zijn. Het ene moment wordt er meer wijn gedronken dan het andere. Denk hierbij aan die lange, gezellige winteravonden, de grotere gezelschappen met veel vrouwen en aan de warme zomers op het terras. Gaat u dus weer eens glazen bestellen? Denk dat eens aan wijnglazen graveren. Dat geeft extra cachet aan uw onderneming.

14 maart '24 (12:08)

Zo creëer je de beste bierervaring

Bier is altijd al ontzettend populair, maar de laatste jaren zien we een duidelijke verschuiving. In plaats van een simpel pilsje drinken we tegenwoordig veel liever een mooi speciaalbier. Hierbij kan het gaan om een fraaie uitvoering van een bekend merk als La Chouffe, Maredsous of Duvel, maar ook om een lokaal en kleinschalig gebrouwen bier uit Amsterdam, Brabant of de Veluwe. Deze bijzondere bieren zijn perfect als cadeau, maar ze worden ook steeds vaker geschonken in bars, cafés en andere horecazaken door het hele land. Voor de meest optimale ervaring bij het nuttigen van deze heerlijke drank, is het altijd aan te bevelen om gebruik te maken van een bijpassend glas. De meeste mensen hebben zelfs al een voorkeur voor een bepaald type bierglas.

14 maart '24 (10:02)

Zou houd jij je bezetting in de horeca optimaal

In de horeca draait alles om timing, teamwork en tevreden gasten. Een onderschat aspect dat écht het verschil kan maken, is goed personeelsmanagement én een flexibel werkrooster. Hoe dat precies zit, lees je in dit artikel.

12 maart '24 ( 8:29)

Creëer de juiste sfeer in je restaurant met interieurbeplanting

Het interieur van een restaurant speelt een belangrijke rol bij het creëren van de juiste sfeer en beleving voor gasten. Eén van de manieren om dit te verbeteren is door gebruik te maken van interieurbeplanting. In deze blog bespreken we hoe je de interieurbeplanting in je restaurant kunt verbeteren en waarom dit zo belangrijk is voor de algehele ervaring van je gasten.

01 maart '24 (10:10)

De Regels in de Horecabranche worden Herschreven door Digitale Innovatie

Niet alleen bepalen de kwaliteit van het voedsel en de service het succes in de snel veranderende horecasector, maar ook speelt de digitale presentatie van een restaurant een evengoed belangrijke rol. De invoering van digitale diensten in restaurants leidt tot een fundamentele transformatie, die ze hun reserveringsprocessen kunnen verbeteren, de eetervaring kunnen verrijken en hun online aanwezigheid kunnen verscherpen.