Logo_breda_pluim_2013_2014

17 maart bij Theaterdinersalon De Avenue

Breda – Op maandag 17 maart wordt tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Theaterdinersalon De Avenue de Bredase Gastvrijheidspluim 2013-2014 uitgereikt. De winnaar ontvangt de onderscheiding uit handen van wethouder Cees Meeuwis van economische zaken.

Dertig winkels en horecabedrijven zijn het afgelopen jaar door mystery guests genomineerd voor deze felbegeerde onderscheiding. Een onafhankelijke vakjury heeft bepaald wie de uiteindelijke winnaar is van de Pluim.
Behalve de vakjury kan ook het publiek uit de dertig genomineerden zijn favoriet kiezen. Dat zijn Bakker Schoenen, De Bijenkorf, Café Couture, Color Club, Creative Use of Technology, Dames Pellens, Doppio, Dot en Julot, F.E.B.O., Feito Com Amor, Fop-Sjop, Forte, Gold, IJssalon/lunchroom Gusti Factory, Haarfijn, Hemels, JA! Breda, Koffie bij Teun, LA Lichtarchitektuur, Van Lange Mode, Latour, Matelot, MOTI, Naron, Nouveau van Ham, Simon Lévelt, Singaradja, Schoenmakerij Trommels, Smaakwarenhuis De Lage Landen en Splendente. Stemmen kan t/m 14 maart via www.hetstadsblad.nl of door het invullen van een formulier in Het Stadsblad van 5 en 12 maart.

De Breda Pluim is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland, VVV Breda, Retailplatform, NHTV, Gemeente Breda en Het Stadsblad. Door het uitreiken van de Breda Pluim wil de organisatie het belang van een gastvrije benadering van bezoekers benadrukken.
Breda eindigt ieder jaar hoog in de landelijke verkiezing van Meest gastvrije stad van Nederland. Met steeds meer aandacht voor gastvrijheid in winkels en horecabedrijven streeft de organisatie van de Pluim ernaar Breda ook eens als eerste in de publieksverkiezing van Meest Gastvrije stad te laten eindigen.

© Nationale Recreatiegids