Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Hostellerie Schuddebeurs sluit zich aan bij Hampshire Hospitality

Door Redactie Nationale Horecagids
schedule 7 min
location_on [xx]km

Per 1 april sluit Hostellerie Schuddebeurs zich aan bij Hampshire Hospitality. Het hotel zal per direct de naam Hostellerie Schuddebeurs - Hampshire Classic gaan dragen.

Aansluiting
Hostellerie Schuddebeurs - Hampshire Classic ligt in Schuddebeurs in het hart van Schouwen-Duivenland (Zeeland), nabij Zierikzee. Van oudsher een pleisterplaats waar in de loop van driehonderd jaar reizigers rust en een comfortabele slaapplaats vonden. "Met aansluiting bij Hampshire Hospitality verwachten wij de zichtbaarheid van ons hotel in de Benelux te vergroten door professionele sales en marketingactiviteiten. "Het behoud van onze eigen identiteit is hierbij essentieel". Hostellerie Schuddebeurs is al jarenlang een icoon in de Zeeuwse horeca met "een fantastische keuken en persoonlijk gastheerschap" Die reputatie willen we graag extra kracht bij zetten middels de toetreding tot Hampshire" aldus Bart en Tanja de Bree, eigenaren van Hostellerie Schuddebeurs.

Het hotel
Het gebouw is drie eeuwen oud en diende vroeger als herberg en theeschenkerij. In loop der tijd is de Hostellerie regelmatig gerestaureerd met behoud van de nostalgische uitstraling. Het hotel heeft 22 hotelkamers die een nostalgische en stijlvolle sfeer ademen. De kamers variëren van standaard comfortabele kamers tot een romantische bruidsuite in het voormalige tolhuisje. De keuken van Hostellerie Schuddebeurs kent veel regionale gerechten als Zeeuwse oesters, Stellendamse garnalen, Oosterschelde kreeft en lamsvlees uit de Levensstrijdpolder.

Meetings & Events
Hostellerie Schuddebeurs heeft ook voor de zakelijke gast veel te bieden. Zakelijke evenementen of vergaderingen van 6 tot 50 personen kunnen worden georganiseerd in het hotel. Met drie zalen van verschillend formaat zijn er vele mogelijkheden. Schouwen-Duivenland biedt veel activiteiten welke geschikt zijn voor groepsuitjes. Tevens zijn teambuildingactiviteiten mogelijk. Een combinatie van zowel vergaderen als een ontspannen onderbreking biedt veel mogelijkheden voor de evenementenmarkt.

Hampshire Hospitality is een geïntegreerd hotelexploitatie-, management- en franchisebedrijf, opgericht in 2001. Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality of Historic Hotels of the Benelux. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com en www.historichotelsbenelux.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality / Historic Hotels of the Benelux 035 - 672 00 77 of bezoek de websites. De groep kent vier merknamen: het topsegment de viersterren plus hotels 'Hampshire Classic' en de historische vier- en vijfsterren bedrijven 'Historic Hotels of the Benelux', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'.

20 juni '23 (13:58)

Italian Fine Dining restaurant Aroma in Vaassen uitgeroepen tot ‘Italiaans Restaurant van het Jaar’

Maandagavond is het Italiaanse fine dining restaurant Aroma uit Vaassen uitgeroepen tot ‘Italiaans Restaurant van het Jaar’. Tien restaurants waren genomineerd door publiek en jury voor deze jaarlijkse onderscheiding. De publieksprijs ging naar Vicio Il Mastro Pastaio uit Amsterdam. Het Italiaans Restaurant van het Jaar is voor de elfde keer georganiseerd door Italië Magazine van Credits Media. 

20 juni '23 (13:39)

Niet vijf, maar zes chefs gaan door naar Nederlandse finale Bocuse d’Or

Maandag 19 juni was de Cookoff voor een plek in de Nederlandse finale van de Bocuse d’Or. Elf chefs kookten nek aan nek in de Kookfabriek in Rotterdam. Door het grote aantal aanmeldingen is besloten om een voorronde te organiseren. De kwaliteit was erg hoog en na een zinderende strijd hebben uiteindelijk zes chefs zich weten te plaatsen voor de Nederlandse finale die zal plaatsvinden op de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam op maandag 18 september, meldt Bocuse d’Or.

16 juni '23 (11:00)

Noord-Hollandse horeca en winkeliers steeds vaker te maken met geweld

Het aantal winkeldiefstallen in Noord-Holland is in de eerste maanden van 2023 met 60 procent toegenomen. Dat blijkt uit cijfers van de politie. Ook kampen veel winkeliers en horecagelegenheden vaker met geweld, intimidatie en agressie tegen personeel. Op 21 juni is dit dan ook het gespreksonderwerp tijdens de online talkshow ‘De Ondernemer Draait Door’ van Platform Veilig Ondernemen Noord-Holland. Dat meldt Haarlem Updates.

16 juni '23 (10:26)

Tijdens Cookoff Bocuse d’Or strijden dertien chefs om finaleplek

Aankomende maandag is de Cookoff voor de Bocuse d’Or Nederland. Dan gaan in totaal dertien chef-koks tegen elkaar strijden voor een plek in de Nederlandse finale, die op 18 september tijdens Gastvrij Rotterdam plaatsvindt. Vijf chefs kunnen zich plaatsen voor de finale. Dat meldt Bocuse d’Or Nederland.

16 juni '23 ( 9:42)

Voedselattractie World Food Experience dient aangepast plan in

De stichting World Food Experience heeft een nieuw plan ingediend nadat de vorige versie eind vorig jaar van tafel werd geveegd door de Raad van State. Met dit plan verwacht de organisatie wel groen licht te krijgen van de gemeente Ede en provincie Gelderland. Zo staat in de nieuwe bouwplannen dat er geen nieuwbouw komt. Dat meldt World Food Experience.

14 juni '23 (13:49)

Gemeente zet rem op horeca Boothuys Valkenswaard

Buitensportbedrijf Rofra moet de horeca-activiteiten in ‘t Boothuys beperken. Dat heeft de gemeente Valkenswaard bepaald. Rofra is het daar niet mee eens en stapt met de zaak naar de rechter, meldt Eindhovens Dagblad.

13 juni '23 ( 9:56)

Nederland Schoon start bewustmakingscampagne wegwerpplastics

Per 1 juli start de nieuwe wetgeving wegwerpplastics. Nederland moet daar bewust van worden. Daarom start de campagne ‘Supporter van Schoon’. Deze campagne is een initiatief van Nederland Schoon. Zij werken samen met procenten en importeurs van verpakkingen. Op 21 juni wordt de campagne gestart in Den Haag samen met het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat in aanwezigheid van staatssecretaris Vivianne Heijnen. Dat meldt Foodclicks.

13 juni '23 ( 9:29)

Twan Hakvoort tweede SVH Meesterondernemer in Nederland

Afgelopen vrijdag is Twan Hakvoort, eigenaar van hotel, restaurant grandcafé ’t Voorhuys in Emmeloord, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterhorecaondernemer. Twan Hakvoort is daarmee de tweede horecaondernemer in Nederland die deze titel heeft gehaald. Hij is ook de 300e SVH Meester van Nederland. De titel is de hoogste graad van vakbekwaamheid op het gebied van ondernemen in de horeca, meldt SVH.

12 juni '23 (13:07)

Braderie Geldrop is klaar met ‘gezeur’ van winkeliers en horeca en kapt ermee

Al bijna vijftig jaar is het een traditie in Geldrop. Op de laatste zondag van mei wordt jaarlijks de Mei’se Mert gehouden. Dit is een evenement dat jaarlijks tussen de 20.000 en 30.000 bezoekers trekt. Door ‘zeurende’ horecaondernemers en winkeliers was het echter de laatste editie van de braderie, meldt Omroep Brabant.

12 juni '23 (12:13)

Gemeente Nieuwegein vraagt ondernemers mee te spreken over nieuw horecabeleid

Er is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe horecabeleid voor de stad en omgeving Nieuwegein. De gemeente heeft een conceptversie klaarliggen. Daarom nodigt die ondernemers uit om te reageren op de conceptversie. Dat meldt Gemeente Nieuwegein.