Logo_rss_entry-185540

AMSTERDAM - Alesso, Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack, Lil Kleine en Yellow Claw zijn enkele artiesten die op de zevende editie van Kingsland Festival van de partij zijn. Dit jaar viert het Koningsdagfestival van Nederland op vijf plaatsen de verjaardag van onze koning op zaterdag 27 april. Behalve Amsterdam zijn dat Den Bosch, Groningen, Twente en dit jaar voor het eerst ook Rotterdam.

In Amsterdam, waar het festival zich afspeelt in en rondom de Amsterdam RAI, en in het Stadspark in Groningen, is onder anderen Alesso headliner. De Zweedse superster is bekend van onder meer het nummer ‘Heroes’ waarmee hij een wereldwijde hit scoorde. In Amsterdam, Den Bosch en Rotterdam is onder anderen het Belgische DJ-duo Dimitri Vegas & Like Mike de hoofdact. In Rotterdam worden zij vergezeld door de uit die regio afkomstige Afrojack, die ook de headliner voor Kingsland Twente is.

Behalve de bekende DJ’s op de mainstage, zijn er op meerdere podia ook andere dancestijlen te horen zoals urban, deephouse, hardstyle, techno en undergorund.

Vorig jaar bezochten 125.000 bezoekers het evenement verdeeld over vier steden. Met een extra stad verwachten de organisatoren dit jaar nog meer bezoekers te kunnen verwelkomen. In alle steden zijn er zowel in- als outdoor stages. De kaartverkoop voor Kingsland Festival start voor alle steden donderdag 7 februari.